Plus size influenszer ingyenes üléseket követel a repülőn: "Nem fogok meghátrálni"

utazás repülő plus size ülés
Jaelynn Chaney úgy gondolja, hogy méretei miatt negatív diszkriminációban van része. Plus size utazóként ingyenes plusz üléseket követel a repülőkön.

Jaelynn Chaney, ismertebb nevén Jae Bae TikTokra töltött fel egy videót, amelyben kifejti, mire lenne szüksége plus size utazóként: azt állítja, azért küldte őt Isten, hogy felbosszantsa a világot és változásokat hozzon. Az egyik ilyen általa javasolt módosítás az, hogy a plus size utazók ingyen kapják a plusz üléseket a repülőkön, amennyiben szükségük van rá.

Jae Bae, plus size influenszer
Jae Bae, plus size influenszer
Forrás: Youtube/Jae Bae

A plus size influenszer provokál és változásokat követel

Úgy gondolja, hogy egy olyan világban élünk, ahol a soványságot dicsőtik, a kövérséget pedig démonizálják. "Amikor a vékony egyének kellemetlenségüknek adnak hangot a kis repülőgépülések vagy a társadalmi normák miatt, empátiával és cselekvéssel fogadják őket. De amikor én, mint plus size személy, fel merem vetni hasonló aggodalmaimat, a reakciók merőben mások" - mondta. A videóban azt állítja, hogy igazságtalansággal szembesül, és úgy érzi, hogy a túlsúlyos emberekkel igazságtalanul bánnak. "Ahelyett, hogy a rendszerszintű problémákkal foglalkoznának, ellenséges hangnemben reagálnak, hibáztatnak a méretem miatt, és azt javasolják, hogy 'hozzam helyre' magam, ha változást akarok. Ez kirívó példája annak az egyenlőtlen bánásmódnak, amellyel a kövér emberek a társadalomban szembesülnek. 

Amíg a társadalom el nem ismeri minden test eredendő értékét és jogait, mérettől függetlenül, nem fogok meghátrálni. Nem fogom hagyni, hogy mások kellemetlensége elhallgattasson, vagy akadályozza a fejlődést" 

- tette hozzá. "Hiszem, hogy minden plus size utazónak hozzáférést kell biztosítani egy ingyenes második vagy akár harmadik üléshez a repülőgépen, ha szükséges" - írta korábban. 

@jaebaeofficial As a plus size traveler, I know firsthand how uncomfortable and unsafe it can be to squeeze into a tiny airplane seat. That's why I believe that every plus size traveler should have access to a free second or even third seat on an airplane if needed. This isn't about asking for special treatment or luxury accommodations. It's simply about ensuring that all travelers have enough space to travel comfortably and safely, without fear of being discriminated against because of their size. I'm not alone in this opinion - many people agree that plane seats are too small even for the average person. By signing my petition and sharing it with your friends and family, you can help us work towards a more inclusive and accommodating air travel experience for everyone. Let's stand together and make some real change in the industry. To sign the petition check out the link in my b!0. You can also find the petition at change.org/plussizetravel #plussizetravel #plussizetraveltok #travelingwhilefat #flyingwhilefat #fattravel #accessibilityforall #inclusivitymatters #bodyequalityintravel #inclusivetravel #fyp ♬ Beautiful - Soft boy

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.