Életveszélyes TikTok-kíhívásba halt bele egy kisfiú

TikTok halál kihívás
Tragédia történt Lancasterben. Életveszélyes kihívást akart teljesíteni a 11 éves fiú, de belehalt.

Az 11 éves lancasteri Tommie-lee Gracie Billington életét vesztette, miután részt vett egy veszélyes TikTok-kihívásban, amely mérgező anyagok belélegzésével járt. A baleset következtében a gyereknek leállt a szíve, és a kórházban rövid időn belül elhunyt.

Tommie-lee Gracie Billington az édesapjával
Forrás: facebook

 

Tommie-lee nagymamája, Tina Burns, nyilatkozatában elmondta, hogy a család mélyen megrendült és szeretnék, ha a közösségimédia-platformok, mint például a TikTok, szigorúbban szabályoznák a tartalmakat, és az ártatlan kihívásoknak engednének csak teret, hogy megelőzzék a hasonló tragédiákat. Burns hozzátette, Tommie volt a szemük fénye, az egész család összetört a veszteség miatt.

Tommie édesanyja, Sherri hangsúlyozta, hogy rettenetesen fájdalmas a fia haláláról beszélnie, de muszáj, hogy az esztelen kihívásokba ne haljanak bele még többen. 

Ez is érdekelhet:

Belehalt a TikTok-kihívásba egy 11 éves fiú - a nővére talált rá

Egy TikTok kihívás miatt lopott a szomszédjától a budapesti fiatal

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.