Gordon Ramsay balesete: biciklivel esett hatalmasat a sztárszakács

2022 Fox Upfront, Gordon Ramsay
Getty Images/2022 Fox Upfront - Dia Dipasupil
bukósisak baleset bicikli Gordon Ramsay
A sztárszakács egy TikTok videóban, remegő kézzel osztotta meg történetét. Gordon Ramsay balesete után a bukósisak fontosságára hívta fel a figyelmet.

A sztárszakács hatalmasat esett kerékpárjával Connecticutban, aminek következtében kórházi ellátásra is szorult, az esetről pedig egy TikTok videóban számolt be. Gordon Ramsay balesete után a bukósisak fontosságára hívta fel a figyelmet.

FOX's Hells Kitchen - Season Twenty, Gordon Ramsay balesete
Gordon Ramsay balesete: a szakács fontos üznetet adott át az embereknek
Forrás: FOX Image Collection via Getty I

Gordon Ramsay balesete: a bukósisak viselésének fontosságára hívta fel a figyelmet

A sztárszakács szerencsésnek érzi magát, hogy életben van. Gordon Ramsay biciklis balesete után egy TikTok videóban hívta fel az emberek figyelmét arra, hogy mennyire fontos a bukósisak viselése

"Nem érdekel, milyen rövid az út. Nem érdekel, hogy a sisakok pénzbe kerülnek. De fontosak"

 - magyarázta Gordon Ramsay, akit szemmel láthatóan megviselt a kerékpáros balesete: remegő kézzel számolt be az esetről, ami után kórházi ellátásra is szorult. "Ez nagyon megrázott" – mondta az 57 éves séf, akinek szerencsére nem lettek súlyos sérülései, ám egy komoly zúzódás keletkezett az oldalán. "Szerencsém van, hogy itt állhatok” – folytatta a videóban. "Fájdalmaim vannak. Brutális hét volt" - mondta még. "Nem tudom elmondani, mennyire fontos bukósisakot viselni" - zárta Gordon Ramsay a történetét, akiről köztudott, hogy évek óta a kerékpározás a hobbija, lelkes maratonista és triatlonista. Hiába szerzett azonban sok tapasztalatot ebben a sportágban, az életét most kiázrólag az elővigyázatosságának köszönheti, vagyis annak, hogy viselt bukósisakot. 

Biciklizéssel tartja magát formában

A sztárséf tehát kerékpározással tartja magát formában, de van is mit ledolgoznia, ugyanis imádja a desszerteket. Bár azt hihetnénk, hogy Gordon Ramsay minden nap különlegesebbnél különlegesebb fogásokat eszik, valójában nem így van: nem is hinnéd, milyen ételeket fogyaszt a szakács.

Gordon Ramsay hatgyerekes apa

Gordon Ramsay a balesetéről szóló videóját apák napján tette közzé, ráerősítve ezzel a szülők felelősségére. A sztárszakácsnak már hat gyereke van, a legkisebb,  Jesse James 2023. november 11-én született. Akkor feleségével azt nyilatkozták, hogy mindig is nagy családot szerettek volna, ez az álmuk pedig legfiatalabb gyerekük érkezésével teljesült.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.