Ezt az egy dolgot minden este csinálnod kellene a pároddal, és nem a szex az

szerelem , randi, ranizás, párkapcsolat, boldog nő és férfi, intimitás, szex
Shutterstock/NDAB Creativity - NDAB Creativity
intimitás párkapcsolat szex csókolózás
A szexterapeuta elárulta, mi az az új szabály, amit ő bevezetett a házasságában. Ezt csinálják minden este a férjével az ágyban, és nem a szex az.

Vanessa Marin szexuálterapeuta rájött arra, hogy a csókolózást ő a szex előszobájának tartotta, és amikor ahhoz éppen nem volt kedve, a férje minden fizikai közeledését visszautasította, ez azonban az intimitás rovására ment, ezért új szabályt vezetett be.

pár, ágy, csók, intimitás, párkapcsolat, szex
Nem a szex az, amit mind este csinálnunk kell a párunkkal
Forrás: Shutterstock/PeopleImages.com - Yuri A

Ezt az egy dolgot minden este csinálnod kellene a pároddal, és nem a szex az

A szakértő úgy döntött, hogy új szabályt vezet be, az esti csókolózást. "Ez az éjszakai rutin levette rólunk a nyomást, hogy szexelnünk kell, ha elkezdünk csókolózni, és lehetővé tette számunkra, hogy élvezzük csókolózást" - mondta Vanessa. Ezzel megtörték a csókolózás és a szex közötti mentális kapcsolatot. Ez egy módja annak, hogy az intimitást prioritássá tegyük a kapcsolatunkban, valamint potenciálisan megteremthetjük a feltételeket a vágyakozáshoz. Férjével megegyeztek abban, hogy a csókolózási szabály első hónapjában nem szexelnek, hogy hangsúlyozzák "a rituálé lényegét".

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.