Forró italok ihlette őszi körmök: ezeket próbáld ebben az évszakban!

őszi körömlakk
Shutterstock/Copyright (c) 2023 Inna Vlasova/Shutterstock. No use without permission. - Inna Vlasova
köröm forró ital ősz
Itt az ősz. Ez hatással van a mindennapi öltözködésünkre is: a nyári színeket felváltják a melegebb, őszi árnyalatok, így aztán jó, ha tudjuk, milyen körömötletekkel érdemes érkezni a manikűrösünkhöz.

Az őszi hangulatunkhoz igazán jól passzolnak a forró, fűszeres italok, miért ne inspirálódnánk ezekből, ha a manikűrünkről van szó? Mutatjuk, melyek a legnépszerűbb színek és formák 2024 őszén. Őszi körmök következnek a forró italok jegyében.

őszi körmök
Forró italok ihlette őszi körmök – Ezek a trendi színek
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Oleg Gekman/Shutterstock.  No use without permission.

Neked melyik a kedvenced az őszi körmök közül?

1. Karamellás cappuccino

Kávé ihlette körmök.
A kávé színei igazi őszi megjelenést kölcsönöznek körmeidnek
Forrás: Shutterstock

Ki ne kortyolgatna szívesen a hűvös szeles időben egy finom, forró cappuccinot – pláne, ha karamellás? Ezektől a barnás-tejes színektől szinte a szánkban érezhetjük a forró tejhabos ital ízét, körmeinken viselve pedig meleg, finom hangulatot kölcsönöz a megjelenésünknek. Ne félj kipróbálni, kitűnően fog passzolni őszi szettjeidhez, ehhez a körömhöz szinte bármit felvehetsz.

2. Fűszeres sütőtökös latte

Sütőtök ihlette  őszi körmök.
A narancsos színek élettelivé varázsolják őszi szettedet
Forrás: Shutterstock

Ha ősz, akkor sütőtök. Ki mondta, hogy ezzel az isteni, édeskés tökfélével ne lehetne megbolondítani a kávénkat – vagy akár a körmünket? Íme, a melegebb narancsos árnyalatok, amelyek tökéletesen passzolnak őszi szettünkhöz és hangulatunkhoz.

3. Pisztáciás Matcha

zöld francia köröm
Válaszd a francia manikűrt zöld színnel 
Forrás: Shutterstock

A zöld igazán jó választás, ha egy igazán klasszikus őszi színt szeretnél. Ha eltérnél a hagyományos francia manikűrtől, de maradnál a letisztult, elegáns vonalon, válaszd ezt az egyszínű, mélyzöld árnyalatot. Ha nem tudod elengedni a francia köröm iránti ragaszkodásod, akkor se aggódj! Az a jó hírünk, hogy bátran kombinálhatod a kettőt, mert idén ősszel nagyon menő a színes francia, ha a megfelelő árnyalatokkal kombinálod. Válassz barnát, vagy zöldet és tuti nem lesz átlagos a megjelenésed.

4. Kókusztejes fehércsoki

A barnás, zöldes árnyalatok után jöjjön egy igazi kifinomult, forró kókusztej ihlette stílus. Ha a szögletesebb formát és a kisebb méretű körmöket preferálod, ne habozz, dönts e csodás tejfehér árnyalat mellett.

fehér körmök őszre
A visszafogott, fehér tejszerű körmök idén ősszel is hódítanak
Forrás: Shutterstock

5. Vörösáfonyás forró puncs

Burgundi körmök őszre
A burgundival ősszel is hódítani fogsz
Forrás: Shutterstock

Ideje, hogy a nyári színeket elengedjük, de kinek fáj az, ha helyettük választhatjuk ezt a gyönyörű burgundi árnyalatot is? Ez a szín nagyon menő a 2024-es őszi trendek szerint és tuti nem fogsz vele mellélőni, ha a nőiességed is hangsúlyoznád. Válaszd bátran ezt a hosszabb formát, nem fogod megbánni, ha egy igazi elegáns őszi megjelenésre vágysz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.