Tompos Kátya utolsó napjai: szinte pillanatok alatt fordult végzetesre az állapota

Tompos Kátya
Tompos Kátya/Facebook - timeapictures.com
gyász veszteség immunterápia Tompos Kátya
Egy ország segített neki és egy ország hitt abban, hogy meggyógyulhat. Tompos Kátya immunterápiát kapott volna külföldön, ám amire összegyűlt a szükséges pénzösszeg, a színésznő elhunyt.

Az egész országot megrázta május 31-én pénteken a hír, Tompos Kátya hosszan tartó betegség után örökre távozott. A közösségi oldalakon ezrek, többek között barátok, ismerősök, pályatársak búcsúznak tőle. Kátya három éve küzdött egy rendkívül ritka rákbetegséggel, aminek további kezelését csak külföldön lehetett volna megoldani. A színésznő anyagi tartalékai elfogytak, de a gyógyulást ígérő immunterápiára napok alatt adományokból össze is jött a pénz. 

Tompos Kátya
Tompos Kátya élete utolsó napjait kórházban töltötte
Forrás: Simon Moricz-Sabjan

Pár nap alatt adta fel a harcot Tompos Kátya szervezete

Bár Tompos Kátya állapota folyamatosan romlott, senki nem gondolta, hogy hiába gyűlik össze a pénz a kezelésre, ő már nem tudják megmenteni az életét. A Bors úgy tudja, a színésznő megfázásos tüetekkel küzdött, majd egyik napról a másikra nagyon rosszul lett, komolyabb szervi problémák léptek fel nála. Szerettei kórházba vitték és mindvégig mellette voltak, de szervezete több évnyi küzdelem után alig három nap alatt feladta fel a harcot.

Tompos Kátya halála mellbevágó: okos volt, tehetséges és imádott élni. Orosz származású édesanyja finom lelke és édesapja korai elvesztése nagyban formálta személyiségét. A Life.hu évekkel ezelőtt beszélgetett vele, amit itt olvashatsz el



 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.