kölyökkutya lábujj bulldog
David Lindsay a kanapéra feküdt le délután sziesztázni, mikor Harley nevű bulldogja elkezdte rágni a lábát. A férfi békésen szunyókált, miközben a kutya már a végtagját rágta.

A kölyökkutyáknál nem ritka dolog, hogy rágcsálnak, persze bosszúságot tudnak vele okozni, főleg, ha olyan dolgot kezdenek el csócsálni, ami számunkra értékes darab. Nem kell mondanom, hogy az ötgyerekes apuka lábujja annak számít, amit a kutya minden további gond nélkül elkezdett megrágni. 

kutya
Elképesztő, mit tett a kutya a gazdája lábujjal, amíg ő aludt
Forrás: Shutterstock

Az apa békésen szunyókált, míg a kutyája megrágta a lábujját

A kutya tettén kívül a legmeglepőbb, hogy az apa semmit sem érzékelt abból, amit a bulldog csinált vele, míg ő aludt. Arra ébredt fel, amikor a felesége bejött a szobába és rákiáltott, hogy keljen fel, mert a kutyájuk rágja a lábujját. David ekkor kezdett zsibbadást érezni a lábában, de még ennek ellenére sem haragudott a házi kedvencre. A csontig rágott lábujjával végül berohantak a kórházba, ahol antibiotikumot kapott, a fertőzés megelőzése érdekében, és a törés miatt CT-vizsgálatra küldték.

A leletek szerint a férfi lábát amputálni kellett volna, ha nem sikerül időben visszaállítani a vérellátást, miután két artériája is elzáródott.

David egy hétig kórházban maradt, azonban a kutyájára egy percig sem neheztelt, sőt, az orvosnak mondta, ha nem tarthatja meg a lábujját, akkor szeretné hazavinni Harvey-nak. Szerencsére a lábujja a helyén maradt. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.