Lefogyott és álompasi lett belőle: ez a norvég pasi rabolta el a nők szívét

norvég influencer kockahas
Henrik Jordal kockás hasát minden alkalommal megnézzük, ha feldobja videóit a TikTok. Pedig a norvégok kedvenc influenszere csak néhány éve néz ki úgy, mint egy viking isten.

Henrik Jordal hasán nehéz megszámolni a kockákat. Pedig már sokszor megpróbáltuk. Kedvenc vikingünk, a mindössze 32 éves norvég influenszer viccet csinál az összes norvég sztereotípiából. Lefogyott és álompasi lett.

kedvenc vikingünk lefogyott
Kedvenc vikingünk alaposan kigyúrta magát - lefogyott és álompasi lett belőle

Kedvenc vikingünk: felmondott és lefogyott, hogy boldog legyen

Henrik Jordal békésen éldegélte a pénzügyi tanácsadók mindennapjait, de érezte, hogy valami hiányzik és ez nem volt más, mint a hírnév. Henrik Jordal azonban nem volt sem gazdag, sem különleges. Belenézett a tükörbe és úgy döntött, kell néhány hónap, meg egy edzőterem, hogy behozza a lemaradását. Fogyott vagy húsz kilót, begyűjtött némi izmot, vett néhány norvég mintás pulcsit, rágyúrt a norvég humorra és máris kész volt a sikertermék, a norvég 'tiktokviking', aki a női szívek számára teszi vonzóvá a skandináv régiót. 

Hühhű! Itt egy pite ott egy kávé...

@henrikjordal Custard bun, shake or customized cake?🇳🇴👀👨‍🍳🤞#norwegianbaker #mrscandinavia #thegoodthing #jordal @Norway’s best_ #add ♬ original sound - Henrik Jordal

Henrik Jordal két év alatt csaknem félmillió követőt gyűjtött a Tiktokon azzal, hogy kifigurázza a norvég férfiakról szóló sztereotípiákat. Ad is, meg nem is, minden videójában villant egy kis felsőtestet, mert hát azért bomlanak a nők, aztán jöhet a rideg, norvég pulcsis valóság, ami lássuk be, pont olyan vonzó, mint a pucér verzió. Jordalnak annyira bejött a posztolás, hogy felmondott a munkahelyén és most főállású tiktokkerként él. Sőt, mostanság éppen a norvég Bachelorette realityben szerepel, mint szőke szívtipró.  Henrik egyébként a profiljában magát csak Mr. Skandináviaként aposztrofálja, de ez valószínűleg pont annyira komolytalan, mint az összes videója. 

A norvég pulcsik titka

Henrik Jordal maga is meglepődött a sikeren, különösen, hogy most már nem tud olyan helyre menni, ahol ne ismernék fel. 

Marokkóban egy sikátorban rohamoztak meg a rajongók, mindenki közös fotót szeretett volna velem.

Jordal videóit imádja a közönség. Most pedig, hogy reality-sztár lett, még többen követik. Saját elmondása szerint nem is szeretne visszatérni a pénzügy világába, "tehetségét" szeretné modellként és tartalomgyártóként kamatoztatni. Hát, mi drukkolunk neki...

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.