Vérbeli Family Guy rajongót rejtett a zacskó

Forrás: Comedy Central -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi MTV EMA díjátadó Kedvenc hazai előadója volt Dzsúdló, aki a héten egy újabb váratlan performansszal lepett meg mindenkit. A Comedy Central Zacskós Énekes kampányában ugyanis most ő rejtőzött a titokzatos papírzacskó alatt, miközben a Family Guy magyar nyelvű betétdalát énekelte.
Forrás: Comedy Central

Juhász Marci, azaz Dzsúdló, a nagysikerű huszonéves magyar popelőadó él-hal a Family Guy-ért, úgyhogy számára egy pillanatig sem volt kérdés, hogy igent mondjon-e a Comedy Central felkérésére.

„Mikor a menedzserem felhívott, hogy lenne egy megkeresés, mondta, hogy marhára fogok örülni. Tudta, hogy nagyon szeretem a sorozatot, én pedig nagyon szívesen vállalok bármit, aminek köze van hozzá”

Dzsúdló és a Family Guy közti kapcsolat egyébként nagyjából az előadó 14 éves korában kezdődött, amikor még csak néha tudta elcsípni a Comedy Central képernyőjén az animációs szériát. Szerencsére a műsor merész stílusa meggyőzte Marci családjának többi tagját is és így néha édesanyja is megnézte vele az epizódokat.

Forrás: Comedy Central


Az énekes akkora rajongója a sorozat karaktereinek, hogy magára tetováltatta Peter Griffint, amint egy delfin hátán lovagol. Elmondása szerint a sorozat meghatározó volt számára a tekintetben is, hogy miként lehet bánni a humorral.

Dzsúdló papírzacskós produkciója és leleplezése az alábbi linkeken elérhető:

Produkció: https://fb.watch/6lkhV0htzf/

Leleplező videó:

https://fb.watch/6pjlToPe2Z/

A Comedy Central Facebook-oldalán minden pénteken egy újabb rejtélyes híresség dalolja el a Family Guy fülbemászó főcímdalát. A szavazásra egy egész hétvége áll rendelkezésre, és hétfő délelőtt érkezik az újabb leleplező videó! Vajon ki lesz legközelebb A ZACSKÓ alatt?

Family Guy 19. évad minden hétfő este 21.55-kor dupla részekkel a Comedy Central műsorán, magyar szinkronnal!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.