Építtessen teraszt a Wilio szakembereivel!

Forrás: wilio.hu -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt másfél évben a koronavírus-járvány, az utóbbi hetekben pedig az elviselhetetlen hőség bizonyította be, mekkora jelentősége van egy terasznak egy otthon, illetve az ott lakók számára. Nem csoda, ha megugrott a teraszépíttetési kedv, csak éppen nem mindig találni megfizethető és megbízható szakembert egy ilyen feladatra. A Wilio ebben is segít!
Forrás: wilio.hu

Mindenki teraszra vágyik

Hogy mekkora egy terasz jelentősége, azt leginkább azok tapasztalhatták meg az elmúlt másfél évben, akiknek nem volt. A koronavírus-járványhoz kapcsolódó korlátozások, kijárási tilalmak miatt százezrek ragadtak a négy fal között, ami a testet és a lelket is megviselte. Ezzel szemben, akinek volt kapcsolódási pontja a természethez, például egy terasz formájában, az könnyebben átvészelte az időszakot, a friss levegő és a napsütés, szerencsés esetben pedig még a madárcsicsergés is ugyanis jótékonyan hat az emberi szervezetre. Ezeket egyszerre lehet élvezni egy teraszon pihenve.

Bízzunk benne, hogy a járvány nehézségein már túl vagyunk, és nem is kell hasonlóval szembenéznünk a jövőben, ennek ellenére a terasz továbbra is menekülési útvonalat, felfrissülési helyet jelenthet. Mikor? Például a kibírhatatlan hőség idején. Az utóbbi hetekben több melegrekord megdőlt hazánkban – nem árulunk el nagy titkot azzal, ha kijelentjük, ezt a helyzetet is könnyebb átélni egy árnyákos teraszon üldögélve, mint a négy fal között izzadva. Szóval, ha a járvány nem is okoz majd több gondot, a nyári hőség biztos, hogy minden évben téma marad, így egy családi ház esetében egy terasz hatalmas értéket képvisel.

Mi kell a teraszépítéshez?

Egy teraszépítés elkezdéséhez elsősorban a szabályok ismerete, illetve gondosan összeállított költségvetés, megfelelő pénzmag szükséges. Ha ez nincs meg, bátor, de inkább felelőtlen döntés belevágni. Az építőiparban minden anyagnak robbanásszerűen megy fel az ára, és egyelőre nem látszik, hogy valaha eljön-e a csökkenés. Ezért ki lehet jelenteni, hogy minél hamarabb kezd valaki terasz építésébe, annál olcsóbban megússza, hiszen minden hét, minden hónap elteltével több lesz majd az anyagköltség.

Kell még a teraszépítéshez egy terv, de ez a kisebbik gond, hiszen aki nekikezd, általában tudja, mit szeretne. Az is megvan, hogyan nézne ki álmai terasza, az más kérdés, hogy a megvalósításhoz megvan-e az elegendő anyagi fedezet. Ha ebben sincs hiba, akkor pedig már csak megfelelő szakemberekre lesz szükség. És ez az a rész, ahol a legnagyobb gond van jelenleg, hiszen az építkezési láz miatt a legjobb mesterek általában be vannak táblázva, de még a kevésbé jó szakik is hónapokra adnak időpontot.

Ezt a problémát is meg lehet oldani, ha jó helyen keresgél az ember. Hiteles forrásnak számít a Wilio, amelynek célja, hogy összehozza a munkát, feladatot ajánló megrendelőket a legjobb kivitelezőkkel. Ehhez stabil rendszert építettek ki, így az ország egész területén tudnak építőipari szakembereket ajánlani. Minden együttműködést értékelni lehet a rendszerben, így a minőségbiztosítás is megoldott. Azaz ha szakembert keres valaki teraszépítéshez, elegendő ide kattintania: https://www.wilio.hu/c/epitoipari-munkak-epiteszmernokok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.