Hűsítő arcmaszkok forró napokra – termékekkel, árakkal

Shutterstock/popcorner -
arcápolás szépségápolás arcmaszk bőrápolás
Fedezd fel a nyár frissítő arcmaszkjait! A hűsítő arcmaszkok nemcsak a bőrödnek adnak új életet, hanem a kánikula napjainak elviselését is megkönnyítik.

Ahogy a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, mindannyian olyan megoldások után kutatunk, amelyekkel felfrissíthetjük magunkat. Válogass kedvedre a hűsítő arcmaszkok közül, amelyek nemcsak hidratálják és táplálják bőrödet, hanem a nyári hőségben igazi felüdülést nyújtanak. A többször használatos arcmaszkon át, a napozás utáni nyugtató fátyolmaszkig, 5 hűsítő arcmaszk, amely közül bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

hűsítő arcmaszkok
Hűsítő arcmaszkok nyári kánikulára Forrás: Shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB

Hűsítő arcmaszkok nyárra – hogyan válasszunk?

Nyáron különösen fontos, hogy olyan arcmaszkot válasszunk, amely könnyedén felszívódik és táplálja, hűsíti arcbőrünket. Érdemes a géles vagy zselés textúrájú maszkok mellett dönteni, mert ezek gyorsan lehűtik a bőrt, miközben hidratálják is azt. Az összetevők, hatóanyagok közül jó lehet az olyan arcmaszk, amely tartalmaz Aloe Verát, uborkát vagy hialuronsavat, mert ezek nyugtatják és frissítik a bőrt. Emellett mindig figyeljünk arra, hogy a maszkok ne tartalmazzanak irritáló anyagokat, és ha van rá mód, próbáljuk ki őket egy kis bőrfelületen, mielőtt az egész arcunkra felvinnénk.

1. Hűsítő arcmaszk, amit többször is használhatsz

Ez a puha arcmaszk egy igazi jolly joker választás, mert nemcsak most nyáron, hanem egész évben jó hasznát veheted. Hideg vízzel feltöltve nyugtató, hűsítő hatású, meleg vízzel felmelegítve megnyugtatja a pórusokat és segíthet a bőrápolásban.

Tchibo 2 arcmaszk, világoskék/sötétkék - 4495 Ft

2. Ha gyors felfrissülésre vágysz

Isana Triple Hyaluron Hydrogel arcmaszk

Rossmann -749 Ft

3. Ha a szemkörnyékedet frissítenéd fel

Balea Beauty Hyaluron hűsítő zselés párna

6 db-os szett hialuronsavval és panthenollal. Hatóanyagai közül a hialuronsav hidratál, a panthenol pedig segíti a regenerációt. Ez a kontaktlencsét használók számára is alkalmas, parfüm mentes, zselés maszk csökkenti a szem alatti duzzanatot és még a kisebb ráncokat is kisimítja.
 

DM - 999 Ft

4. Napozás után az arcbőröd regenerálásához

Sunafter cooling mask

Napozás után a száraz bőrödnek jól fog esni ez a nyugtató, hidratáló maszk. Ez a szentjánoskenyér-pépet tartalmazó hidrogél maszk gyorsan ellazítja, felfrissíti és revitalizálja az arcot. Minden korosztály számára ajánlott.

Douglas - 2093 Ft

5. Izzadás elleni arcmaszk

Faace Sweaty hűsítő és mattító arcmaszk izzadós, olajos bőrre

Arcmaszk arra az esetre, amikor úgy érzed, hogy folyamatosan izzadsz az edzés, a munka vagy az időjárás változásai miatt. Méregtelenítő és hűsítő hatású pakolás.

 

Naturalskin - akciós ár 4990 Ft

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.