Katalin hercegné haja Wimbledonban: fodrász elemezte a változást

frizura wimbledon katalin hercegné
Mindenki őt várta és el is lopta a show-t Wimbledonban. Katalin hercegné megjelenésével lenyűgözte az embereket. Azóta is találgatják, mitől ilyen dús és egészséges a haja, a szakember pedig most megmagyarázta.

A fél világ, de leginkább a britek izgatottan várták, hogy Katalin hercegné végül ott lesz-e Wimbedonban, hogy a hagyomány szerint átadja a győztesnek járó trófeát. A döntő napja előtt a Kensington-palota közleményben tudatta, a walesi hercegné részt vesz a tenisztorna férfi egyes döntőjén. Amikor megjelent, minden szem rászegeződött és hatalmas ovációval ünnepelték az érkezését. 

Katalin hercegné, The Princess of Wales and Princess Charlotte at 2024 Wimbledon - Day Fourteen
Katalin hercegné haja dús és egészséges
Forrás: Northfoto

Katalin hercegné haja ragyogóbb és dúsabb mint valaha 

Katalin mint a királyi család egyik legnépszerűbb tagja mindig is a figyelem középpontjában volt, amióta azonban bejelentette, hogy rákkal küzd és megelőző kemoterápiás kezelést kap, ez tízszeresen igaz. Vilmos herceg gyönyörű felesége - aki maga is imádja a teniszt és gyerekeit is a sport szeretetére neveli - a tenisztornán szenzációsan nézett ki és sokaknak feltűnt az is, mint ha a haja megváltozott volna. 

Katalin haját személyes fodrásza, Amanda Cook-Tucker készíti el minden alkalomra, ami valószínűleg most is így történt. Amanda pedig jó szakember lévén egész biztosan olyan fazont fésül a hercegnének, ami az adott hajállapotának a legjobban megfelel, így most is tökéletes munkát végzett. 

Tudvalevő, hogy a kemoterápiás kezeléstől a haj gyakran kihullik: ezért Katalin korábbi, a Trooping the Colouron való megjelenése után többekben felmerült a kérdés: hogyhogy a hercegnénél nem ez történt, amire akkor kemoterápiás nővér adta meg a választ. Most pedig, hogy Katalin kibontva viselte a haját, különösen egészségesnek tűnt. Hogy ez mitől lehetett így, arról Michael Gray neves fodrász és stylist beszélt. 

A fodrász elmagyarázta a változás okát

"A walesi hercegnő nagyon szép és merész színt választott a lila ruhájával idén Wimbledonban, ami nem csak a bőrtónusát emelte ki, de barna haját is dúsnak és élénknek látta, de nem csak erről van szó" - nyilatkozta Gray. "Katalin általában a középhez közel választja el a haját, most pedig a választékát hangsúlyosan jobb oldalra fésülték, ami egy jó szárítással megemeli a hajtöveket és nagyobb térfogatúnak láttatja a frizurát" - magyarázta a szakember. 

A megjelenésére mindig gondosan ügyelő Katalin hercegné ezúttal is tökéletes outfitben tündökölt: klasszikus vonalvezetésű lábszárközépig érő,  lila Safiyaa ruháját mindössze egy, a védnöki szerepét szimbolizáló masnis kitűzővel és egy független brit ékszerész, By Pariah Sabine Hoop által tervezett arany fülbevalóval és visszafogott karkötővel dobta fel, valamint egy nude színű LK Benett táskát és egy szintén nude, Camilla Elohik által tervezett hátul, nyitott, pántos és gyöngyökkel kirakott cipőt választott a tökéletes összhang elérése érdekében. A napsugarak ellen pedig egy nagy keretes, Victoria Beckham kollekciójából való napszemüveggel védekezett.

Katalin hercegné
Katalin hercegné többnyire a majdnem középen választja el a haját
Forrás: Getty Images

 

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.