Katalin hercegné és Vilmos herceg titkos reptéri lakosztálya: 96 fős személyzet áll a rendelkezésükre

Trooping The Colour 2024
Getty Images/Trooping The Colour 2024 - Max Mumby/Indigo
reptér Heathrow katalin hercegné Vilmos herceg
Amikor a walesi hercegi pár gyermekeikkel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel utaznak, a Heathrow reptér exkluzív, "top secret" privát lakosztályát használják. Nézzük meg, milyen körülmények között tölti a reptéren a várakozást Katalin hercegné és Vilmos herceg.

Az mindenki számára világos, hogy a brit királyi család a civilektől eltérő módon közlekedik, ez igaz a repülővel történő utazásokra is. Kiderült, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg a Heathrow reptér exkluzív, "top secret" privát lakosztályát használják, ami egyébként az első osztályon utazóknak is elérhető, több mint másfél millió forintba kerül a használata.

Katalin hercegné
Katalin hercegné és Vilmos herceg a Heathrow reptér exkluzív, "top secret" privát lakosztályát használják minden alkalommal, amikor utaznak
Forrás: Bloomberg via Getty Images/UK Border Gates Glitch Causes Delays

Katalin hercegné és Vilmos herceg titkos lakosztálya a Heathrow reptéren

A privát reptéri lakosztály amellett, hogy Michelin-csillag szintű menüvel is büszkélkedik, számos kényelmi funkciót biztosít a használóinak.

Sofőrszolgálat

Nem ismert, hogy Katalin és Vilmos használják-e az autós szolgáltatást, de az ügyfelek választhatják a csúcskategóriás, sofőrös BMW-t, amely egy privát bejárathoz szállítja őket a reptéren, biztosítva a biztonságot, és diszkréciót.

Ajtónálló fogadja az utazókat

Egy cilinderes, frakkos ajtónálló üdvözli az utazókat és gondoskodik a poggyászukról, amelyet átvizsgálnak és biztonságosan elhelyeznek a repülőgépen.

Luxus váróterem

A stílusos váróterem a walesi hercegi pár számára otthonos környezetet biztosít, Tanya Baxter Contemporary által kurált műalkotásokkal. A váróterem puha kanapéval, luxus karosszékekkel, formális étkezőasztallal, nagy tévével és saját fürdőszobával van felszerelve.

Személyes inas

Az utazók semmiről sem kell maguk gondoskodniuk a váróteremben tartózkodásuk alatt. Egy 96 fős személyzet áll a rendelkezésükre, beleértve egy privát inast is, aki mindent elintéz, beleértve az étel- és italfelszolgálást. A Heathrow VIP szezonális menüt kínál, amelyet Jason Atherton brit Michelin-csillagos séf tervezett. Az ügyfelek könnyű harapnivalókat, de akár háromfogásos vacsorát is választhatnak.

Vásárlás és sorok kikerülése

Személyes vásárlók állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a terminálokban a designer termékek beszerzésében. A vámkezelés a váróteremben történik, és ami a legjobb, a VIP tagok saját biztonsági sávot kapnak, ahol körülbelül 30 másodpercet vesz igénybe mindenféle ügyintézés. Amikor eljön az ideje a beszállásnak, egy privát BMW szállítja a szerencsés utazókat a repülőgéphez.

Bárki lehet VIP

Ha van első vagy üzleti osztályú jegyed, akkor 2750 fontért (áfával együtt kb. 3300 font, ami kicsivel több mint 1-5 millió forint) igénybe veheted ezt a szolgáltatást. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.