5 szexi női parfüm az őszi randikra

Fiatal nő parfümmel
Shutterstock/Copyright (c) 2019 New Africa/Shutterstock. No use without permission. - New Africa
csábítás szexi illat
Ha unod a parfümödet és valami igazán csábító újdonságra vágysz, lesd meg ezeket a szuper szexi parfümöket!

Itt az ősz, de ez korántsem jelenti azt, hogy az időjárással együtt nekünk is be kell borulnunk. Sőt! Ilyenkor fontos csak igazán, hogy feldobjuk őszi megjelenésünket egy dögös, csábító parfümmel. Kiválasztottunk 5 olyan garantáltan szexi illatot, amellyel magabiztosan indulhatsz neki az éjszakának – ezeket használva tuti, hogy utánad fognak szimatolni a pasik. Legyen az pézsma, ínyenc, vagy virágos - ezekben az illatokban olyan kombinációkat találsz, amelyek mámorítóvá varázsolnak. Készen állsz a csábításra?

parfüm, illat
A parfüm a csábítás egyik legfőbb eszköze
Forrás: Shutterstock

Mutatjuk, melyek a legszexibb parfümök

1. Valentino’s Donna Born In Roma

Ez a parfüm annyira népszerű, hogy egyértelműen a legszexibb parfümök listájának élén áll. Virágos-borostyán illata a hagyományos virágos illatok sötétebb oldalát tárja fel, jázmin és vanília jegyekkel. Szenvedélyesen vonzó üvege magában hordozza az illat sikerét, ezzel tuti nem lősz mellé, ha csábítani akarsz.

parfüm, Valentino
Valentino Born in Roma Donna 50 ml - 44.050 Ft
Forrás: notino.hu

2. Dolce&Gabbana Pour Femme

A neves divatmárka 1992-ben dobta piacra első parfümjét, a Dolce&Gabbana Pour Femme-t. 2012-ben a tervezők úgy döntöttek, hogy újratervezik az illatot, és „visszatérnek a gyökerekhez” – így született meg az új málna és mandarin jegyekkel tarkított, jázminos – narancsvirágos illat keveredve a pillecukor, a vanília, és szantálfa alappal. 

Dolce&Gabbana Pour Femme
Dolce&Gabbana Pour Femme 100 ml - 45.432 Ft
Forrás: douglas.hu

3. Giorgio Armani My Way

Ez a parfüm utazásra visz egy csodálatosan virágzó kertbe – a jázmin, a tubarózsa és a fehér virágok finoman keverednek a pézsmával, citrusfélékkel, amelyek összhangja olyan szexi illatot eredményez, hogy a csábítás sikere garantált. Vaníliát és bergamottot is tartalmaz, így légies, szirom-puha és nem túl erős, de különlegesen érzéki illat. Ezt viselve csinosnak, magabiztosnak, szexinek fogod érezni magad.

Giorgio Armani My Way
Giorgio Armani My Way 50 ml - 50.800Ft
Forrás: marionnaud.hu

4. Dior J’adore Eau de Toilette

Ez egy igazán modern és elbűvölő parfüm, amely megjelenése után azonnal hatalmas népszerűségre tett szert. Nem csoda, hiszen úgy kombinálja a virágos és gyümölcsös jegyeket, hogy kétségtelenül elcsábul, aki kipróbálja. 

 Dior J’adore
 Dior J’adore Eau De Toilette 50 ml - 43.790 Ft
Forrás: douglas.hu

5. Love don’t be shy by Kilian

Bergamott, rózsaszín bors, koriander, pézsma, narancsvirág, jázmin, cukor és vanília. Ez egy igazi keleties illat, amely pulzáló érzékiséget kölcsönös használójának. Ne légy gyáva kipróbálni. Nem fogsz csalódni.

 Love don’t be shy by Kilian
 Love don’t be shy by Kilian 50 ml - 88.700 Ft
Forrás: mazzolari.com

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.