Vad, göndör frizurával állt kamerák elé Angelina Jolie: drámai változás - Fotók

Maria Angelina Jolie Maria Callas
A színésznő úgy véli, ahogy az élete, úgy ő maga is folyamatosan változik. Angelina Jolie személyiségét magy mértékben alakítják a munkái.

Lenyűgözte rajongóit Angelina Jolie. A színésznő frizurája teljesen megváltozott és elmondása szerint a személyisége és a munkához való viszonya is átalakuláson ment át. A The Outsidersben való rendezői munkája és a Maria forgatása - bevallása szerint - terápiának is tökéletes volt. 

Angelina Jolie a Velencei Nemzetközi Filmfesztválra a Maria vetítésére érkezett
Angelina Jolie a Velencei Nemzetközi Filmfesztválra a Maria vetítésére érkezett
Forrás: AFP

Angelina Jolie állítja, azzal, hogy rendez, jobb színésznő is válik belőle

A 49 éves Oscar-díjas színésznő a CR Fashion Book forgatásán pózolt megváltozott külsővel, az interjúban a fenntarthatóságról, a humanitárius tevékenységéről és pályafutása mérföldköveiről is beszélt, valamint arról, hogy amióta rendezőként is tevékenykedik, mennyire másképp (is) látja a filmezést, mint korábban. „A rendezés után jobban megértettem a stáb minden tagját és igényeit. Remélem, hogy a szakma több szegmensének megértésével színésznőként is többet tudok adni a forgatás teljes folyamatához” - fogalmazott. 

A tetoválásai sem öncélúak

Jolie elmondta, hogy legutóbbi tetoválását, lányával, Vivienne-nel közösen csináltatták az The Outsiders forgatása alatt, ahol a színésznő asszisztense Viv volt, aki édesanyja és a stábtagok szerint is kiváló munkát végzett. „Ez a tetoválás nagyon sokat jelent nekünk külön-külön és együtt. Van egy madár is rajtam, amely több gyerekemen is rajta van, és ez is nagyon személyes számunkra” - nyilatkozta. 

Angelina Jolie
Angelina Jolie tetoválásainak jelntése van 
Forrás: Northfoto

Maria Callas szerepére keményen készült

„Pablo (Pablo Larraín - a rendező) arra számított, hogy tényleg nagyon-nagyon keményen dolgozom a karakteren. És azt várta, hogy énekeljek. Hat-hét hónapot jártam énekórákra… azt várta tőlem, hogy tanuljak, énekeljek, olaszórákra járjak, megértsem az operát, teljesen elmélyüljek és szívből végezzem a munkát (...) De ez sokkal több volt annál, mint hogy technikailag alkalmas vagyok rá vagy sem. Maria Callas megértése és a karakter eljátszása igazi kihívás volt. Neki a zene volt az élete, a hangjához és a testéhez való viszonya, az énektudása, a színpadi jelenléte és a közönséggel való kommunikációja is ezen nyugodott. Neki ez volt a kulcsa. 

Órákig ültem a sötétben, és gyakran hallgattam a zenéjét, és ezen keresztül kezdtem el megismerni és érezni.  Kapcsolódtam a sebezhetőségéhez.B izonyos értelemben ez terápia volt, amelyre addig nem is tudtam, hogy szükségem van. Fogalmam sem volt, mennyi érzést elfojtok magamban.

 Tehát az igazi kihívás nem a szerep technikai része volt, hanem az érzelmi élmény, hogy megtaláljam a hangomat... Ez megköveteli a teljes tested, és megköveteli, hogy érzelmileg teljes legyél, olyan nyitott és hangos, amennyire csak tudsz. És rájössz, hogy mennyit árthatsz magadnak, ha nem fejezed ki teljesen, amit érzel” - beszélt a szerepről, amelyben Jolie Maria Callas utolsó éveit mutatja be

A film egy részét Budapesten forgatták, ahol Jolie az Operaházba is ellátogatott és fotók is készültek róla

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.