Don Johnson Melanie Griffith-ről: „Örökké szeretni fogom"

"How To Be Single" New York Premiere
Getty Images/"How To Be Single" New York Premiere - Dimitrios Kambouris
kötelék Don Johnson Dakota Johnson Melanie Griffith
Az idő múlásával az egykori házaspár újra közelebb került egymáshoz, különösen lányuk, Dakota Johnson miatt. Don Johnson és Melanie Griffith kapcsolata nemcsak a házasságaik idején volt szoros, hanem azóta is fennmaradt a kölcsönös tisztelet és szeretet közöttük.

Habár Don Johnson 1999 óta boldog házasságban él Kelley Phlegerrel, még mindig szeretettel gondol vissza Melanie Griffith-re. Bennfentesek szerint Don Johnson és Melanie Griffith között a kapcsolat az évek során még erősebbé vált, különösen, mióta közösen támogatják lányukat, Dakota Johnsont a karrierjében. Az ex-házaspár többször is vendégeskedett Dakota és szerelme, Chris Martin házában Malibuban családi összejövetelek alkalmával.

Melanie Griffith, Don Johnson, Dakota Johnson
Don Johnson Melanie Griffith-ről: „Örökké szeretni fogom"
Forrás: Getty Images

Don Johnson Melanie Griffith-ről: „Örökké szeretni fogom"

Melanie és Don első találkozása még 1972-re nyúlik vissza, amikor Don és Tippi - Melanie édesanyja - együtt szerepeltek a The Harrad Experiment című filmben. Melanie akkor mindössze 14 éves volt, míg Don 22, és négy évvel később, Melanie 18. születésnapján, eljegyezték egymást. Házasságukat azonban gyorsan felbontották, mindössze néhány hónappal később, 1976-ban. A sors viszont újra összehozta őket, és 1989-ben másodszor is összeházasodtak, abban az évben, amikor megszületett közös lányuk, Dakota. A második házasságuk sem tartott sokáig, 1996-ban újra elváltak.

Az évek során a család mindig közel maradt egymáshoz. Don Johnson és Tippi Hedren még 2023-ban is együtt dolgoztak egy közös projektben, amelyről Don egy Instagram-posztban tett említést. Don és Melanie között azonban nemcsak a családi kötelék, hanem Melanie egészségi állapota is fontos szerepet játszik a kapcsolatukban.

Melanie Griffith többször szembesült egészségügyi problémákkal, köztük a bőrrákkal és epilepsziával, amit nyíltan vállalt a nyilvánosság előtt. Don mindig támogatta Melanie-t ezekben a nehéz időkben „Don nem tudja nem óvni Melanie-t – ez egyszerűen benne van a génjeiben” mondja egy bennfentes.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.