Konzervdobozokat gyűjtött, sőt drogfutár is volt Cameron Diaz

hollywood Cameron Diaz drogfutár
Nem indult könnyen az élete a hollywoodi színésznőnek. Minden fillérért meg kellett küzdenie: Cameron Diaz nem felejti el, honnan jött

A kubai származású amerikai színésznő, Cameron Diaz gyerekként szegénységben élt. Sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a világ legjobban fizetett színésznői közé kerüljön, de a mai napig nem szórja a pénzt. 

Cameron Diaz nehéz sorból küzdötte fel magát a legnagyobbak közé 
Cameron Diaz nehéz sorból küzdötte fel magát a legnagyobbak közé 
Forrás: Getty Images

Cameron Diaz családja konzervdobozokat gyűjtött

Cameron Diaz szegény gyerekkora ellenére nagy szeretettel emlékszik vissza a családjára.  „Csodálatos szüleim voltak. Nem voltunk kiváltságosak, épp ellenkezőleg. A családom konzervdobozokat gyűjtött, hogy pluszpénzért beválthassa, mert 20 dollár is számított. Ennek ellenére nagyon boldogok voltunk” - nyilatkozta, és azt is elmondta, megtanult spórolni, és ma sem költi feleslegesen a pénzét, akkor sem, ha már bőven lenne mit. Cameron elárulta, mi az, amire viszont nem sajnálja a pénzt.  „Szeretek közel lenni a családomhoz és a barátaimhoz, ezért sokat költök repülőjegyekre, vacsorákra, főzésre, hiszen ezekkel örömet okozok a szeretteimnek” - tette hozzá. 

Engedett az erotikus szerepeknek is

Cameron Diaz karrierje nem színészkedéssel, hanem modellkedéssel kezdődött. A 16 éves lányt egy buliban szúrta ki magának egy fotós, és azt tanácsolta neki, hogy menjen el egy modellügynökséghez, mert véleménye szerint szép pénzeket kereshetne. Így is történt, Cameron pedig nem tagadja, hogy néha engedett az erotikus munka csábításának, és a kelleténél szexibb szerepeket is elvállalt. 

Nem tudta, hogy drog van a bőröndben

Bár foglalkoztatott modell volt, előfordult, hogy hónapokig nem kérték fel semmilyen munkára. A pénzhiány miatt néha igen veszélyes szituációkba keveredett: egy alkalommal például Marokkóba kellett repülnie egy lezárt bőrönddel, amelyben állítólag ruhák voltak.Érkezéskor fogott gyanút, így ahogy volt, farmerben, kopott pólóban átfoglaltatta a jegyét az első Franciaországba tartó gépre, a feltehetően drogokkal teli bőröndöt pedig Marokkóban hagyta. A vámosoknak azt mondta, nem az övé, így valószínűleg évtizedes börtönbüntetést úszott meg.

A Maszkkal váltotott meg az élete

Igazi kiugrás volt a számára, mikor megkapta a Maszk című film női főszerepét, Jim Carrey oldalán. Az akkor 21 éves szépség mindenféle színészi előképzettség nélkül érkezett a válogatásra, és el is nyerte a filmkészítők tetszését. Azóta azonban már eltelt 24 év, Cameron pedig rengeteg filmben megvillantotta a tehetségét és eglszen biztos, soha többé nem kell szűkölködnie. 

Mask, The (1994) usa, Cameron Diaz
21 évesen választották ki a Maszk szerepére 
Forrás: Photo12/Mask


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.