Adventi kalendáriumok 2024 - Amiknek tuti nem tudsz ellenállni

Young,Woman,In,Santa,Hat,With,Advent,Calendar,Sitting,At
Shutterstock/Copyright (c) 2024 Pixel-Shot/Shutterstock. No use without permission. - Pixel-Shot
advent kalendárium adventi időszak
Hihetetlen, de máris eltelt egy újabb év, és hamarosan kezdetét veszi az ünnepi készülődés időszaka, amikor elveszthetünk a csillogó kirakatok és a mézeskalács illatú üzletek kínálatában. De minden szépségguru tudja, nincs karácsony adventi kalendáriumok nélkül. Mutatjuk is mik várnak rád 2024-ben!

Adventi kalendáriumok, vagy szépségnaptárak? Hívhatod bárhogy, a szépségápolás szerelmeseként már biztos te is felfigyeltél néhány márka karácsonyi adventi kiadására. Ha imádsz sminkelni és rajongsz a limitált szépségtermékekért, akkor az ünnepek előtti időszak a legjobb számodra, hiszen ilyenkor számos nagy márka készül adventi naptárral decemberre. És olyan egyedi kiadású kollekciókat dobnak piacra, amelyeket még az ünnepi szezon előtt beszerezhetsz. Ősz ide vagy oda, a karácsonyi szezont ezzel hivatalosan is megnyitjuk.

Adventi kalendáriumok 2024
Adventi kalendáriumok a sminkek szerelmeseinek
Forrás: Shutterstock

Adventi kalendáriumok, kultikus nagy kedvencek:

Makeup Revolution Ymass – Adventi naptár

Az egyik legkeresettebb szépség adventi naptár visszatért és 2024-re még izgalmasabb terméket rejt magában. Kezd el a karácsonyi visszaszámlálást stílusosan a 24 darabos Makep Revolution Adventi Naptárral, amely minden szükséges dolgot tartalmaz ahhoz, hogy egy igazán gyönyörű sminket varázsolj magadnak az ünnepekre. Ehhez elég csak kinyitni egy ablakot.

Ár: 21.725 Ft
Forrás: Forrás: Notino

Douglas Skin Focus Luxury – Adventi kalendárium

A Douglas Collection luxus adventi naptára egy kis fényűzést kölcsönöz a karácsony előtti időszaknak: a naptár 24 gyönyörű szépségmeglepetést rejt, amelyek nem hagynak kívánnivalót maguk után. Külseje pedig szintén az évszak varázsát örökíti meg: A kezdetben diszkrét, éjkék színű doboz kinyitásakor egy varázslatos téli erdő motívuma tárul fel, így az ünnepi időszakig minden nap egy elbűvölő kalanddá válik.

Ár: 19.090 Ft
Forrás: douglas.hu

Marionnaud Smink – Adventi kalendárium

Nyisd ki ennek a csodálatos piactérnek az ajtaját, és lépj be a nagyszabású Marionnaud karácsonyi vásár ünnepi világába. 24 meglepetés rejtőzik ezen a varázslatos helyen, mindennap egy új ajándék vár rád. A vadonatúj smink-, bőrápoló-, fürdőtermék és kiegészítők választéka biztosítja, hogy az év káprázatosan záruljon!

Ár: 21.900 Ft
Forrás: marionnaud.hu

Essence Santa’s Sweetest Surprises” – Adventi kalendárium

Fedezd fel az Essence vadonatúj 2024-es adventi naptárát! A doboz 24 sminkmeglepetést tartogat számodra, hogy még varázslatossá tedd az adventi időszakot. Minden nap egy új fénypont vár rád – élénk rúzsoktól kezdve csillogó szemhéjfestékekig. Éld át az ünnepi időszakot legszebb formádban!

Ár: 12.999 Ft
Forrás: Essence

Catrice The Great Christmas – Karácsonyi adventi naptár

Idén az ünnepi időszakot a zseniális ’20-as évek és a Nagy Gatsby izgalma ihlette. Élvezd a legendás eleganciát a Catrice exkluzív „The Great Christmas Advent Calendar” adventi naptárával, és ünnepelj egy elbűvölő légkörben. Gyújtsd meg az ünnepeket azzal, hogy minden nap kinyitsz egy ajtót, és felfedezel napi smink meglepetéseket minden szépségrajongó számára. Az adventi naptár 24 négyzetéből 11 pop-up ajtó különböző képekkel. Az adventi időszak végére 24 korlátozott példányszámú, teljes méretű termék tulajdonosa leszel – a rúzstól, highlightertől és ajakmaszktól kezdve a krémes pirosítóig.

Ár: 17.999 Ft
Forrás: lovebrands.hu

Yves Rocher – Adventi Kalendárium

Az év végi ünnepségek alkalmával merülj el a márka gyönyörű szülőhazája, Bretagne szívében, az Yves Rocher Téli Kertben. Csodáld meg az elbűvölő kertet, és érezd, ahogyan a magával ragadó természet körülveszi érzékeidet! A Téli Kert napról napra azért ébred fel, hogy felfedje nagylelkűen értékes szépségének titkait. Fedezd fel minden nap decemberben karácsonyig egy új meglepetést a varázslat és a csoda közül az Yves Rocher 2024-es Adventi Kalendáriumában.

Ár: 24.990 Ft
Forrás: Yves Rocher

MAC Gift of Gold -  Adventi naptár

Semmi sem teszi olyan varázslatossá a karácsony előtti várakozást, mint a MAC Cosmetics adventi naptára. Ha sminkelés a szenvedélyed, és szívesen kipróbálnál valami újat, akkor idén ezt semmiképp ne hagyd ki. A limitált kiadású Gift of Gold Adventi naptár 24 mesés, kényeztető finomságot tartalmaz, amelyek közül 18 teljes méretű termék.

Ár: 99.000 Ft
Forrás: maccosmetics.hu

Neked melyik lett a kedvenced?

Ezek a cikkek is érdekelhetnek: 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.