Jennifer Aniston tényleg megtette azt, amiről mindenki pletykált: mire képes még?

gusztustalan arcbőr lazac sperma kozmetikai kezelés
A Morning Show színésznője a Jimmy Kimmel Live! szerdai epizódjában vendégeskedett, és tisztázott néhány pletykát. Jennifer Aniston a lazacspermás esetről is beszélt.

A nyár elején írtunk arról, hogy Jennifer Aniston halspermás kozmetikai kezeléssel szépül, nem riad vissza semmitől, ha arról van szó, hogy megőrizheti arcbőre fiatalságát. Nos, a hír igaz, a színésznő tényleg kipróbálta a szóban forgó, a neve alapján gusztusosnak nem éppen mondható szépészeti eljárást.

jennifer aniston, halsperma
Jennifer Aniston tényleg kipróbálta a halspermás arckezelést
Forrás: Getty Images

„Megtettem” - erősítette meg Aniston nevetve. „De hadd magyarázzam el nektek, a spermakinyerés folyamatához ennek nincs köze. Ez valahogy nem volt egyértelmű. Én csak elhittem a kozmetikusomnak, hogy ez az ami, és azt mondtam: 'Persze!'”

A Jóbarátok sztárja ezután elárulta, hogyan zajlott az egyedülálló kezelés, és elmagyarázta, hogy mikronedlinggel juttatják be a bőrbe a kulcsfontosságú összetevőt.

„Hát nem úgy nézek ki, mint egy lazac? Gyönyörű lazacbőröm van, nem?” - kérdezte nevetve.

Egy korábbi interjúban Aniston felidézte azt is, hogy találkozott a szakemberrel, aki azt javasolta neki, hogy próbálja ki ezt a nem mindennapi kezelést.

„Először azt mondtam: 'Komolyan mondja? Hogyan lehet lazacspermát beszerezni?'” - mesélte a színésznő, aki nem volt teljesen meggyőződve arról, hogy a halas arcpakolás - amely állítólag fokozza a kollagénszintet - hatásos lesz.

Nem Jennifer Aniston az egyetlen

Nem sokkal azután, hogy Aniston kapcsán több orgánum is beszámolt a halspermás arckezelésről, Kim Kardashian bevallotta, hogy ő is kipróbálta.

„Kaptam egy kezelést, melynek során lazacspermát fecskendeztek az arcomba” - mesélte Kardashian az édesanyjának, Kris Jennernek a The Kardashians 2024. júliusi epizódjában. Azt nem részletezte, hogy milyen élmény volt ez számára.

Az végül nem derült ki Jimmy Kimmelnél, hogy Aniston többször igénybe vette-e a halspermás arckezelést, és az sem, hogy az mennyire volt hatásos. Vajon mire lenne még hajlandó a színésznő a szépségért?

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.