Angelina Jolie fapofával dedikálta Brad Pitt-tel közös plakátját

válás Brad Pitt dedikálás Angelina Jolie
Bár a sztárpár házasságának vége, a rajongók még mindig imádják a Mr. és Mrs. Smith-t. A 49 éves Angelina Jolie-t hétfő este a New York-i filmfesztiválon fotózták le, amint a 2005-ös akciófilm plakátját dedikálta.

Angelina Jolie rendkívül feszültnek tűnt, miközben aláíratták vele a Brad Pittel közös filmjének plakátját, egyértelműen kerülte, hogy ránézzen egykori házastársának fotójára. A hatgyermekes anyuka a filmfesztiválra egy fekete kabátban, nude magassarkúban és fekete napszemüvegben érkezett.

Angelina Jolie is Seen Out and About in New York City
Angelina Jolie a dedikálás előtt - Hogy hogyan írta alá a plakátot, azt itt nézheted meg!
Forrás: Northfoto

Jolie és a 60 éves Pitt egy bérgyilkos házaspárt alakított a Mr. és Mrs. Smith-ben. A sikerfilm ugyanabban az évben került a mozikba, amikor a színész véglegesítette válását Jennifer Anistonnal, ezen a forgatáson jöttek össze. Jolie és Pitt kapcsolata 2016-ig tartott, a válásukat jogilag 2019-ben véglegesítették, de még mindig perben állnak egymással, többek között a francia birtokuk miatt. Jolie még az FBI-t is beperelte, amiért a szervezet nem akart kiadni információkat Brad Pittről. A színésznő ezt ügyet múl héten ejtette, sokan arról beszélnek, hogy elérkezett a végponthoz, unja már a csatározást.

Az egykori sztárpárnak hat közös gyermeke van: a 23 éves Maddoxot, a 20 éves Paxot, a 19 éves Zaharát örökbe fogadták, a 18 éves Shiloh-nak és az ikreknek, a 16 éves Knoxnak és Vivienne-nek Jolie adott életet.

Angelina Jolie elhagyja Los Angelest

Az Oscar-díjas színésznő azt tervezi, hogy elhagyja Los Angelest, amint legkisebb gyermekei felnőttek lesznek.

„Ebben a városban nőttem fel. Azért vagyok itt, mert egy válás miatt itt kell lennem, de amint 18 évesek lesznek, elmehetek” - magyarázta. „Ha nagy családod van, azt akarod, hogy legyen magánéletük, nyugalmuk, biztonságuk.”


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.