Ilyen a lazacsperma arckezelés, amit Jennifer Aniston is kipróbált

Jennifer Aniston
GC Images/James Devaney -
szépségápolás arckezelés Jennifer Aniston
A lazacsperma arckezelés a legkeresettebb bőrápolási eljárások közé tartozik Hollywoodban és már azon túl is. Ez részben olyan sztároknak köszönhető, mint Jennifer Aniston, aki tavaly egy interjúban osztotta meg tapasztalatait a furcsa hangzású szolgáltatásról.

Jennifer Aniston korábban úgy nyilatkozott, hogy szinte bármit kipróbál egy alkalommal, ha az a fiatalosabb megjelenés ígéretével kecsegtet. Ilyen a lazacspermás arckezelés is. Lássuk, mit is jelent ez! 

Jennifer Aniston lazacspermás arckezelés
Jennifer Aniston a lazacspermás arckezeléstől sem riadt vissza.
Forrás: Shutterstock/Volodymyr

Mi az a lazacspermás arckezelés, amit Jennifer Aniston is kipróbált?

Ez az új szépségápolási trend a Rejuran nevű összetevő körül forog, amely a lazac DNS-éből származó polidezoxiribonukleotidok (PDRN) erejét használja fel, hogy „segítsen a bőr textúráján, hidratálálja és ragyogóvá tegye ezt” – mondta el Dendy Engelman, bőrgyógyász a Page Six Style-nak. „A DNS-t felbontják – vagyis kis részecskékre törik – és ez az, amit az arcra kenünk” – tette hozzá. „Miért lazac? Mert a DNS-ük 97 százalékban azonos a humán DNS-sel”  – magyarázta a szakember. 

Kim Kardashian is igénybe vette ez a kezelést

Nem csak Jennifer Aniston próbálta ki ezt az egyedi kezelést. Kim Kardashian is kísérletezett vele: a The Kardashians egyik epizódjában elárulta, hogy lazacspermát injektáltak az arcába. Kiderült, Kim lehet, hogy Dél-Koreában vette igénybe a kezelést, ahol annak már egy évtizedes hagyománya van. Ott a lazacból származó polinukleotidokat valóban injekció formájában adják be a bőrbe, hasonlóan a töltőanyagokhoz. 

Mik a polinukleotidok előnyei?  

„Nagyszerű, mert segít a bőr gyorsabb gyógyulásában a beavatkozás után, és megadja azt a üvegbőr megjelenést, amire mindenki vágyik” – mondta Engelman 

Meddig tart a hatás, és hány kezelésre van szükség az eredményekhez? 

Engelman az optimális eredményeléréséhez három kezelést ajánl, két kezelés között pedig négy hét szünetet kell tartani. Ezt éves karbantartó kezelések követnek. A páciensek három-öt nappal a kezelések után már észlelhetnek apróbb változásokat, de nagyobb változás nagyjából egy hét után várható. Tehát ha nagy esemény közeleg, érdemes körülbelül hét nappal előre ütemezni a kezelést. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.