Kínos incidens! Jennifer Anistont nem akarták beengedni a biztonságiak az Emmy-gálára

The Morning Show Emmy-díjátadó Emmy-gála Jennifer Aniston
Még a legnagyobb színésznők előtt sem nyílik meg minden kapu. Jennifer Aniston kellemetlen közjáték részesévé vált.

Legjobb női főszereplő drámasorozatban díjra jelölt Jennifer Aniston kis híján nem jutott be az Emmy-gálára. Nem tudni pontosan mi történt, de a jegyével volt valami probléma.

JENNIFER ANISTON
Jennifer Aniston kis híján lemaradt a díjátadóról 
Forrás: Getty Images

Jennifer Aniston se sétálhat be csak úgy... 

A USA Today szerint azonban Aniston jegyproblémákba ütközött, amikor megpróbált átmenni a biztonságiakon. A sztár állítólag két percig próbált átjutni, mire egy bámészkodó odakiáltott a biztonsági csapatnak:  "Miért nem engedi be? Tudja, ki ez!"  Az őrök nem tagadhadták le, hogy ismerik a világ egyik legnagyobb hírességét, beengedték Anistont. A színésznő azonnal pózolni kezdett a fényképészek előtt Oscar de la Renta ruhájában, mielőtt belépett a kaliforniai Los Angeles belvárosában található Peacock Színházba.

Anistont az Apple TV+ The Morning Show című sorozatában nyújtott alakításáért jelölték díjra, ám a kategóriában azt végül Anna Sawai kapta a Sógunban való szerepéért.  A The Morning Show-nak azonban sikerült begyűjtenie néhány díjat az eseményen, de a legtöbb elismerést a Sógun és A mackó című sorozatok kapták. A nyertesek listáját itt olvashatod. 

 

Forog a The Morning Show következő évada

Forog a The Morning Show 4. évada. Jennifer Aniston az Instagramon jelentette be egy, a kollégáival közös fotó társaságában a hírt még a nyáron .A színésznőt Tig Notaróval és Reese Witherspoonal fotózták a kulisszák mögött, a színésznő még a szövegkönyvről is tett fel képet.Jennifer Alex Levy karakterét, Reese Witherspoon Bradley Jacksont alakítja, Tig Notaro a harmadik évadban Amanda Robinson szerepében csatlakozott a szereplőgárdához. A bejelentéstől bezsongtak a sorozat rajongói, és már most nagyon várják az új epizódokat.

 A 2019-ben debütáló The Morning Show azonnal hatalmas siker lett, nemcsak a szereposztás zseniális, de a történet is igencsak tanulságos, ugyanis a dráma több olyan témát is érint, amellyel érdemes, sőt, kell foglalkozni. A sorozat betekintést enged egy reggeli műsor kulisszái mögé: az alkotók tudják, hogy mindenkit érdekel, hogyan készül egy tévéműsor, pláne, amely olyan kérdésket helyez a középpontjába, amelyek az életünket is befolyásolják. A sorozatot az Amerikai Filmintézet az év legjobb tíz sorozata közé is beválasztotta, a harmadik évad pedig hivatalosan is a streaming szolgáltató legnézettebb sorozata lett.

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.