Jennifer Aniston kifogástalan alakja: így tartja magát 55 évesen bomba formában a színésznő

81st Annual Golden Globe Awards - Arrivals, Jennifer anison
Northfoto -
bombaforma edzésprogram Jennifer Aniston
Rajongók milliói találgatja nap mint nap, hogy mi lehet a titka Jennifer Aniston fiatalokat megszégyenítő alakjának. Martyn Oakey fitnesz szakértő elárulta, milyen edzésprogramokat követ a színésznő és mit tehetünk annak érdekében, hogy mi is elérhessük a hőn áhított álomalakot.

A fitnesz szakértő megnyugtat mindenkit, aki abban a hitben él, hogy Jennifer Aniston álomalakjáért hajnalban kelés és a koplalás elengedhetetlen, Oakey elmondta, hogy 

a színésznő az alacsony intenzitású mozgásformák híve, sokkal nagyobb hangsúlyt feketetve arról, hogy a gyakorlat helyesen legyen kivitelezve a nagyobb súlyokkal történő edzés helyett.

 55 évesen Anistonnak már arra is oda kell figyelnie, hogy elkerülje a sérüléseket és minél kevesebb nyomást, stresszt helyezzen a testére.

 

Jennifer Aniston híres edzésprogramja

A Jóbarátok sztárjának 

kedvenc edzésprogramja a Pvolve, amely egy funkciónális gyakorlatsor, fő hangsúlyt fektetve a fenék, a comb és a hasizmokra, mindemelett pedig az egyensúlyt, a stabilitást és a mobilitást is fejleszti. 

A gyakorlatsorok célja, hogy ugyanazon mozgásokat utánozza, amelyeket az ember a mindennapjai során is végrehajt. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.