tehetségkutató énekesnő Lady Gaga sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gagát eddig kemény nőnek hittük, de néhány napja egy nagyszerű előadás láttán ő is elérzékenyült - könnyekben tört ki. 

Gaga a So You Think You Can Dance táncos tehetségkutató ítészei között foglalt helyet - de most hiányzott a tőle megszokott "pokerface". Az énekesnő Marko és Allison produkciója láttán érzékenyült el - nagyon tetszett neki a fiatalok tánca az I Know It's Over című dalra. A népszerű énekesnő nem tudott megálljt parancsolni a könnyeinek - az előadás után a következőkkel bátorította a tehetséges Markót: "Nagyon büszke vagyok rád. Fiatal koromban elég sok mindent csináltam rosszul, sok dolog van, amit megváltoztatnék - ezeket az előadásod közben iszonyatosan éreztem a szívemben. Egyszerűen csodálatos vagy! Mindegy, hányadikként végzed, mert megcsináltad!"

A zsűriben a meghívott Gagán kívül Rob Marshall filmrendező is ott ült, a nézőtéren pedig Ellen DeGeneres és felesége, Portia de Rossi is helyet foglalt. Lady Gaga már korábban is nagyon várta, hogy ítészként szerepelhessen a műsorban - közösségi oldalán a következőket írta a műsor előtt: "Készülődik a So You Think You Can Dance. Annyira izgatott vagyok! Itt mindenki olyan kedves!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.