Ben Afflecket és Jennifer Lopezt 49 nap után együtt kapták lencsevégre: enyhén szólva sem dúl a szerelem

Los Angeles Special Screening Of "Marry Me" Ben Affleck és Jennifer Lopez
Getty Images - Momodu Mansaray
válás Ben Affleck Jennifer Lopez
A sztárpár ugyan hosszú idő után először jelent meg együtt, de nem egymásért tették. Jennifer Lopez és Ben Affleck a színész fiának iskolai előadására érkezett.

Jennifer Lopez és Ben Affleck 49 napig nem jelentek meg együtt nyilvánosan, de most, hogy a válásukról szóló pletykák elárasztották az internetet, újra lefotózták őket együtt. Ám ez nem egy romantikus találkozás volt...

Celebrity Sightings In New York - March 30, 2024 Ben Affleck jennifer Lopez
Ben Afflecket és Jennifer Lopezt együtt látták 
Forrás: GC Images

Jenifer Lopez és Ben Affleck együtt jelentek meg

A sztárpár hosszú idő (pontosan 49 nap) után ismét együtt mutatkozott, habár semmilyen szerelmes gesztust nem tettek egymás felé sőt, feszült beszélgetést folytattak egy parkolóban. A nagy esemény, ami miatt együtt lehetett őket látni, az Ben 15 éves gyermekének, Finnek az iskolai produkciója. "A kisfiú érdekei fontosabbak, mint a házassági dráma, ezért voltak együtt"- mondta egy bennfentes.

 Jen Emme-mel együtt jelent meg, hogy támogassák Fint. Emme kötődik Finhez, így természetes, hogy Jen, bármin is megy keresztül Bennel, ott volt

- tette hozzá a forrás.

Jennifer Lopez és Ben Affleck 20 év után szeretett ismét egymásba, de a pár sok mindenben nincsen közös nevezőn. Mivel korábban a médiafigyelem tette tönkre a szerelmüket, 

a színész szerette volna, ha a közösségi oldalkon nem "reklámozzák" a kapcsolatukat. Ben Affleck ezt az egyet kérte az énekesnőtől, de nem kapta meg.

 Helyette készült egy egész album és egy dokumentumfilm is a nagy szerelemről, amiben a színész ugyan nem akart szerepelni, de kénytelen volt. 

A hírek szerint Ben Affleck már el is költözött a közös, mesés otthonból. Azok a problémák, amik először szétszakították őket, nem változtak, habár korábban úgy vélték, hogy felnőttek és tanultak a hibáikból.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.