Bridgerton család: Nicola Coughlan szerelmi életét hét lakat alatt őrzi

A Bridgerton család
NORTHFOTO -
szerelem A Bridgerton család Nicola Coughlan Penelope Featherington
A Bridgerton család Penelope Featheringtonjának szerelmi élete nyitott könyv lesz a sorozat rajongói előtt. Ezzel szemben megformálója, Nicola Coughlan soha nem beszél arról, kivel jár vagy jár-e valakivel.

Május 16-tól látható a Netflixen a Bridgerton család új szériájának első 4 része, amelynek középpontjában Colin és Penelope szerelme áll. Bár a streeming csatorna úgy harangozta be a 2024-es évadot, hogy minden eddiginél szenvedélyesebb lesz, Nicola Coughlan így fogalmazott: „A Bridgerton család első évada a szenvedélyről szólt, a második évad a vágyakozásról, a harmadik pedig annyira romantikus, a szerelmi jelenetek nagyon szépek. Látsz két embert, akit egymásnak teremtett az ég, és akik végre rájönnek erre. Ez egyszerűen csodálatos”.

Netflix "Bridgerton" Season 3 Launch
 Nicola Coughlan és Bridgerton-beli partnere, Luke Newton
Forrás: Getty Images 

Azt azonban tudni lehet, hogy a vonzalom, csak a filmvásznon vibrál a két színész között, Nicola Coughlan és Luke Newton között egyáltalán nem alakult romantikus szál a forgatásokon, azonban nagyon jó barátok lettek. 

Most, hogy Penelope és Colin szerelme beteljesülhet, sokakat foglalkoztat, mi a helyzet Nicolával a magánéletében. Nos, erről a színésznő nem beszél gyakran... Penelope Featherington megformálója, Nicola kapcsolati státusza olyan szigorúan titkos, hogy Lady Whistledownra lenne szükség az igazság feltárásához.

 

Pletykák szerint Nicola korábban Laurie Kynastonnal járt, de a Bridgerton család - amelynek szereplőiről itt nézhetsz civil fotókat - Penelopéja soha nem foglalkozott a szóbeszéddel, így ezt meg sem erősítette, de nem is cáfolta. 

 

Laurie Kynaston
Nicola Coughlan a pletykák szerint korábban Laurie Kynastonnal járt
Forrás: Getty Images

A saját szerelmi életéről nem, de a szerelemről szívesen beszél Nicola. A minap újságírói kérdésre, miszerint szívesebben lenne-e szerelmes a Bridgerton korabeli időkben, azt válaszolta: 

manapság jobb illatúak az emberek. a múltról mindig az jut eszembe, hogy romantikus és kedves, de személyes higiénia nem volt. Ráadásul ma sokkal több lehetőségünk van ismerkedni, de ezt nehezíti a választási paradoxon... Mi van, ha lehetne jobb? 

 

Netflix Bridgerton ATAS Official
Nicola Coughlan: "Régen nehezebb volt ismerkedni"
Forrás: Getty Images for Netflix/Netflix Bridgerton ATAS Official

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.