Reese Witherspoon előzmény film Doktor Szöszi
Még nem tudni mikor, de már biztos, hogy készül a népszerű vígjáték harmadik része. Doktor Szöszi kamaszéveit dolgozza fel majd a film.

Reese Witherspoon legnagyobb örömére zöld utat kapott az Amazon Prime-tól a Doktor Szöszi (Legally Blonde) harmadik része. Több mint két évtizeddel az ikonikus vígjáték után előzménysorozat készül Elle Woodsról, amely évekkel az első film előtt, a 2001-es évek előtt játszódik, tehát a főszereplő gimnáziumi éveit követi. 

Doktor Szöszi, Reese Witherspoon
Doktor Szöszi gimis évei elvenednek meg a 3. részben.
Forrás: Getty Images

Nem is lehetnék izgatottabb... A rajongók megtudhatják, hogyan találta fel magát az életben korábban Elle Woods a maga sajátos módján. Rendkívül hálás vagyok a Prime Video és a Hello Sunshine hihetetlen csapatainak, valamint csodálatos forgatókönyvírónknak, Laura Kittrellnek –, hogy valóra váltották ezt az álmomat. A Legally Blonde visszatér

 - nyilatkozta a színésznő. 

A Doktor Szöszi a megjelenése után hatalmas népszerűségre tett szert, így elkészítették a második részt is, amelynek Witherspoon már a producere is volt. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.