Így élnek most Michael Jackson árván maradt gyermekei 15 évvel apjuk halála után

MJ: The Musical Press Night
Prince Michael Jackson, Bigi Blanket Jackson, Paris Jackson
KGC Photo Agency LLP/Northfoto - KGC-03
Michael Jackson Prince Michael Paris Jackson Blanket Jackson
A világsztár 2009 júniusában bekövetkezett tragikus halálát követően mindenki azt találgatta, mi lesz a vagyonnal, mi lesz a gyermekekkel. Michael Jakcson lánya és fiai másfél évtizeddel apjuk halála után is reflektorfényben élnek, ha akarják, ha nem.

A nyilvánosság előtt nőttek fel, annak ellenére, hogy apjuk igyekezett megvédeni őket a reflektorfénytől. Michael Jackson 2009 júniusában bekövetkezett tragikus halála óta eltelt másfél évtizedben a Jackson testvérek felnőttek, de továbbra is szorosan kötődnek egymáshoz, és bár sikerült megtalálniuk a saját útjukat, hűen őrzik és ápolják édesapjuk emlékét is. 

23rd Annual Harold & Carole Pump Foundation Gala - Arrivals, Prince Michael Jackson
Prince Michael Jackson 
Forrás: Getty Images via AFP/Getty Images

Prince Michael Jackson

A 27 éves Prince Michael a popkirály és Debbie Rowe első gyermeke. Testvéreivel együtt a Neverland Ranch-en nevelkedett Prince-nek a nyilvánosság fokozott érdeklődése ellenére is viszonylag jól sikerült megőriznie a magánéletet. Prince Michael 2019-ben szerzett üzleti diplomát a Loyola Marymount Egyetemen, jelenleg az utazásait és filmkritikáit osztja meg a YouTube-csatornáján, ahol gyakran szerepel testvére Bigi és unokatestvére, Taj Jackson is. Prince elkötelezett a jótékonykodás mellett: társalapítója a Heal Los Angeles jótékonysági szervezetnek, amely a világjárvány idején ételt szállított ki a rászorulóknak.

„Szeretném azt hinni, hogy nagyon büszke lenne rám, hiszen ez volt az egyik fő célja” — nyilatkozta egy interjúban a legidősebb Jackson utód a segítő tevékenységével kapcsolatos kérdésekre válaszolva. 

Prince Michael Jackson Hosts Annual THRILLER NIGHT Halloween Party
Bigi "Blanket" Jackson
Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images

Bigi Blanket Jackson
 

A 21 éves Bigi, Michael legfiatalabb gyermeke béranytól született 2002-ben. A nevét 2015-ben változtatta Blanketről Bigire. Bár mindkét testvérével szoros a kapcsolata, különösen közel áll bátyjához, Prince-hez. Bigi környezetvédelmi aktivistaként 2021-ben felszólította a világ vezetőit, hogy foglalkozzanak az éghajlatváltozással. „Mindannyian olyan dolgokat szeretnénk tenni, amelyeket élvezünk is, de az életünket is szolgálják” – mondta.

Bigi nemrég jogi vitába keveredett nagyanyjával, Katherine Jacksonnal, Jacko ingatlanalapjainak felhasználása miatt. Kifogásolta, hogy Katherine a birtokpénzből fedezte ügyvédi költségeit a birtok kezeléséért folyó harcban.

Michael Jackson lánya, Paris Jackson
Paris Jackson modellként és színésznőként dolgozik, de apja nyomdokaiba lépve, énekesi babérokra is tör
Forrás: AFP 

Paris Jackson

Jackson temetésén a lánya, Paris mindössze 11 éves volt, de egy világ könnyezte meg búcsúszavait: „Születésemtől óta a legjobb apa volt, akit csak el tudtok képzelni. És csak azt akarom mondani, hogy nagyon szeretem őt” — zokogta a kislány a mikrofonba.

Paris, a néhai világsztár egyetlen lánya azóta 25 éves lett, és zenei, modell- és színészi munkájával hívja fel magára a figyelmet. A korábban mindig fegyelmezettnek tűnő Paris apja halála óta mentális nehézségekkel küzdött és küzd a mai napig. 2019-ben gyógyulása érdekében kezelést kért, azóta nyíltan beszél a kihívásokról, amelyekkel meg kellett és még mindig meg kell küzdenie, beleértve a tizenévesen elkövetett öngyilkossági kísérleteit is. Apja zenei nyomdokaiba lépve Paris több zenekarban is énekel, és kislemezei mellett egy teljes albumot is kiadott. Zenei karrierje mellett Paris a modellkedésben és a színészetben is letette a névjegyét, a KVD Beauty arca lett, valamint televíziós műsorokban és filmekben is szerepelt.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.