Jennifer Lopez új sci-fijét ósdi szemétnek tartják: hatalmasat bukhat a színésznő

Jennifer Lopez
Northfoto -
atlas Jennifer Lopez & Ben Affleck sci-fi Netflix Jennifer Lopez
A Netflix-felhasználók enyhén szólva sincsenek elájulva az Atlastól. Jennifer Lopez sci-fijéről lesújtó a véleményük.

Nem nyűgözte le a Netflix streamelőit az Atlas. Jennifer Lopez új filmje eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, persze ez változhat, ugyanis csak most került be a kínálatba és sokan még csak az előzetest látták.

Jennifer Lopez Atlas Film Press Conference
Jennifer Lopez az Atlas bemutatóján vett részt
Forrás: Northfoto

Jennifer Lopez fimje eddig még nem győzte meg a nézőket

"Ez egy szemét, a színészi játék ócska, már az előzetes is sok volt belőle" - írta egy kommentelő az X-en. "Miért kell ez? Nem hiszem, hogy Jennifer Lopez akciófilmben vagy sci-fiben a legjobb" - tette hozzá egy másik felhasználó, de volt, aki azt írta, olyan ez a mozi, mint ha 1999-ben készült volna, magyarul, ósdi. 

Házassága jobban érdekli az embereket, mint az Atlas 

Mindeközben a világot nem annyira az Atlas, inkább a főszereplő magánélete foglalkoztatja. JLo pár napja új sci-fi thrillere bemutatóján vett részt Mexikóban, ahol egy riporter nekiszegezte a kérdést: valóban válságban van-e házassága?

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.