Lehullt a lepel Kate Moss kapcsolatáról: nagyon bohém a viszonya fiatal fiújával

The King's Trust 2024 Global Gala, Kate Moss
WireImage - Taylor Hill
bennfentes kate moss szerelem kapcsolat
Már 8 éve alkot egy párt a szupermodell és Nikolai von Bismarck gróf, de kapcsolatuk nem megszokott. A hírek szerint Kate Moss és az arisztokrata is nagyon bohémek.

Az elmúlt nyolc évben a most 50 éves Kate Moss a 37 éves Nikolai von Bismarck gróffal járt - egy arisztokratával, aki osztja a bohém életszemléletét. Ám a múlt hétvégén Törökországban lencsevégre kapták a szupermodellt Bob Marley unokájával: a képeken kézen fogva láthatóak, és ez arra utalhat, hogy nincs minden rendben a nyolc éve tartó kapcsolattal.

London Celebrity Sightings - September 6, 2022, Nikolai von Bismarck és Kate Moss
Nikolai von Bismarck és Kate Moss
Forrás: GC Images

Nincs minden rendben Kate Mossék háza táján?

Nemrég a londoni Tate Modernben a 37 éves Nikolai gróf kővé dermedt arccal, szenvtelenül ült az 50 éves brit szupermodell mellett, aki aztán hátat fordított neki, hogy a Gucci divatbemutatóján az első sorban ülőkkel beszélgessen. Az eseményen készült képeken is látszik, hogy a modell - akinek a lánya is ott volt - elhúzódott a férfitól.

Gucci Cruise 2025 Fashion Show - Front Row – Gucci Cruise 2025Kate Moss és Nikolai von Bismarck
Demi Moore, Pilaf, Debbie Harry, Lila Moss, Kate Moss és Nikolai von Bismarck
Forrás: Getty Images 

A köztük lévő nyilvánvaló feszültségek ellenére azonban, akik ismerik a párt ragaszkodnak ahhoz, hogy a kapcsolatuk a megszokott mederben folyik, és az, hogy Kate Moss megfogta Skip Marley kezét, vagy elhúzódik tőle a divatbemutatón, nem jelent semmit - tehát nekik ez a megszokott meder. 

"Se veled, se nélküled kapcsolatban vannak. Mindketten nagyon bohémek"

 - mondta egy bennfentes. "Kate nagyon szenvedélyes, és még mindig sokat flörtöl az emberekkel. Akár Nikolai, akár más a párja, ezt el kell fogadnia és tovább kell ezen lépnie, különben meg fog őrülni" - árulta el egy másik ismerős.

Nikolai von Bismarck-Schönhausen gróf London központjában nőtt fel. A német nemesi család, a Bismarck-ház tagja. Négy gyermek közül ő a legidősebb, apja Leopold von Bismarck-Schönhausen gróf. Nikolai fotósként szerzett magának nevet, két évig dolgozott Annie Leibovitz-cal is. Portréi számos kiadványban megjelentek, többek között a Financial Times, a Telegraph, a Vogue, valamint a W magazin, a GQ és a Harper's Bazaar címlapján. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.