Bridgerton család 3. évad - Kedvenc mémeink, amik mindent visznek

Getty Images/John Phillips -
Netflix Bridgerton sorozat
A népszerű sorozat harmadik évada ismét bővelkedett emlékezetes jelenetekben. Íme néhány a Bridgerton család új évadának legjobb pillanatai közül.

Pazar bálok, bonyolult kapcsolatok, megoldhatatlannak tűnő helyzetek. A Bridgerton család új évadának epizódjai számtalan izgalmas pillanatot tartogattak a rajongók számára, A két korábbi évadhoz hasonlóan igazán élvezetes volt, ez tapasztalható a premier óta özönlő reakciókból is, amelyek a Bridgerton család hivatalos közösségi csatornáitól kezdve a rajongói fiókokig számtalan helyen felbukkannak.

Bridgerton család
 Nicola Coughlan (Penelope Featherington) és Luke Newton (Colin Bridgerton) a Bridgerton család 3. évadának kulcsszereplői.  Forrás: WireImage/Neil Mockford

A Bridgerton rajongói világszerte izgatottan várták a Netflix sikersorozatának harmadik évadát, melyben ismételten bőven akadtak olyan jelenetek, amelyek még a legelképesztőbb várakozásokat is felülmúlták. Az új szezonban a romantika és dráma újabb szintre emelkedett, miközben a karakterek új kalandokba és szenvedélyes viszonyokba bonyolódtak. Legyen szó Cressida különc ruháiról és szerepéről, a királynő pazar parókáiról, Franceska új románcáról, vagy Penelope és Colin kapcsolatáról, bőven akadt pletykálni való téma Lady Whistledown számára. :)

A pletyka az egész úri társaság motorja a Bridgerton család 3. évadában is

A film zenéjének rajongói sem maradtak hallgatnivaló nélkül. A Bridgerton harmadik évadában Taylor Swift egyik népszerű száma, a "Wildest Dreams" hallható, ami tökéletesen illeszkedik a sorozat romantikus és drámai hangulatához. Ez a dal különösen jól kiegészíti a jelenetek érzelmi mélységét és a karakterek közötti bonyolult kapcsolatokat.

Egy különösen emlékezetes jelenet, amikor Colin kiáll Penelope mellett az édesanyjával szemben. Megvédve Penelope-t, határozottan és szenvedélyesen szembeszáll anyja kritikáival, hangsúlyozva Penelope értékeit és érdemeit. Ez már régóta esedékes volt, hogy valaki végre a nő oldalára álljon, és elhitesse vele, hogy ugyan úgy megérdemli a szeretetet és a tiszteletet, mint mások. 

Cressida egyedi és extravagáns outfitjei ebben az évadban is figyelemfelkeltőek, bonyolultak és beszédesek, mélységet adva karakterének ábrázolásához. 

@cinemablend Cressida Cowper (and her dresses) were an unexpected fan-favorite in the first part of “Bridgerton” Season 3. Actress Jessica Madsen shares her favorite things about the new outfits (and even better looks to come!) #bridgerton #bridgertonseason3 #cressidacowper #netflix #television ♬ original sound - cinemablend

Cressida, ahogy próbálja átvenni Lady Whistledown szerepét:

Benedict szezonja

Bár hivatalosan még nem jelentették be, hogy ki lesz a főszereplő, sokan úgy vélik, hogy Benedict Bridgerton állhat majd a következő évad középpontjában. Mindenesetre a sorozat rajongói már alig várják, hogy megtudják, mit tartogat kedvenc karaktereiknek a következő évad, igaz erre még majd két évet kell várniuk.

Bridgerton 3. évad hivatalos előzetesek

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.