A Bridgerton család: forró szexjelenet maradt ki a 3. évadból

A Bridgerton család
Instagram -
erotika szex A Bridgerton család
Bridgerton-lázban ég a világ az utóbbi hetekben. Most pedig kiderült, A Bridgerton család 3. évadába bizony nem minden pikáns jelenet került bele.

Bár A Bridgerton család rajongói igyekeznek minden apró információt kideríteni kedvenc romantikus sorozatukról, mindent ők sem tudhatnak. Például azt sem, hogy nem minden elkészített jelenet került bele a végső verzióba.

A Bridgerton család harmadik évadából nem maradt ki Penelopé és Colin szexjelenete
A Bridgerton család harmadik évadából nem maradt ki Penelopé és Colin szexjelenete
Forrás: Netflix

A Bridgerton család még ennél is forróbb lehetett volna

 A kihagyott felvételek azonban a szóbeszéd ellenére nem a főszereplőket Penelopét és Colint érintették, legalábbis Tom Verica producer ezt állítja.  "Nem tudom, honnan jött ez az egész, de nem igaz, ezek a feltételezett jelenetek nem léteznek" - nyilatkozta. 

A Bridgerton család korábbi évadaiban is voltak erotikus képsorok, ezért a Penelope Featherington alakító Nicola Coughlan ragaszkodott hozzá, hogy a szexi részek a harmadik évadból se maradjanak ki, Luke Newtonnal együtt ő is le akarta dobni a textilt. Célja nem pusztán a magamutogatás volt, vissza akart vágni azoknak, akik a testalkata miatt bántották.

 

Lapinformációk szerint szerint a harmadik évadban a Martins Imhangbe által megformált Will Mondrich és felesége, Alice, akit Emma Naomi alakított, között azonban volt olyan forró szexjelenet, amit végül kihagytak. 

Will Mondric és Alice forró pillanatait nem láthattuk
Forrás: Martins Imhangbe/Instagram

Imhangbe ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, reméli, ezek a felvételek nem vesznek kárba és egy következő évadban szerepelni fognak.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.