Colin Bridgerton: 10 meglepő tény, amit nem tudtál róla

Colin Bridgerton
2/© 2023 Netflix, Inc. - LIAM DANIEL/NETFLIX
Colin Bridgerton Bridgerton meglepetés színész tények
Colin Bridgerton karakteréről a sorozat rajongói már igen sok mindent tudhatnak. De vajon, milyen is a Colint megformáló színész a való életben? Íme 10 tény Luke Newtonról, amiket eddig biztosan nem tudtál!

Colin Bridgerton a harmadik Bridgerton gyermek, aki mindenáron szeretne kitörni testvérei sötét árnyékából. Világ körüli útra indul, hogy megismerje és megtalálja önmagát. A sorozatban végtelenül romantikus szerepben jelenik meg Colin Bridgerton karaktere, hiszen már rögtön az első évadban beleszeret Penelope Featherington (Nicola Coughlan) unokatestvérébe, Marinába, és némileg vak azzal kapcsolatban, hogy Penelope, mennyire oda van érte (és ő is Penelopéért). Ha a film a könyvet követi, akkor ők ketten biztosan egy párt alkotnak majd, addig azonban nézzünk néhány meglepő tényt a Colin Bridgertont alakító Luke Newtonról!

Colin Bridgerton
Penelope Featherington és Colin Bridgerton
Forrás: 2/© 2023 Netflix, Inc.

 

Colin Bridgerton: 10 meglepő tény, amit nem tudtál róla

  1. Valódi neve: Luke Newton, születési neve Luke Paul Anthony Atkinson. A „Newton” művésznevet használja karrierje során.
  2. Musical tehetség: Mielőtt színészi karrierjét elindította volna, Luke tehetséges zenész volt, és egy fiúbandában is énekelt.
  3. Televíziós debütálás: Első jelentős televíziós szerepét az angol Disney Channel "The Lodge" című sorozatában kapta, ahol Ben Evans szerepét játszotta.
  4. Táncos háttér: Luke Newton gyerekkorában táncot tanult, ami nagyban hozzájárult a színpadi jelenlétéhez és mozgáskultúrájához.
  5. Szeret túrázni: Nem csak Colin Bridgerton a sorozatban, hanem Luke is gyakran jár túrázni, és nagy rajongója a természetnek. Sűrűn oszt meg fotókat kirándulásairól az Instagramján.
  6. Családcentrikus: Luke nagyon közeli kapcsolatot ápol a családjával, különösen a nővérével, Laurával, akivel gyakran posztol közös képeket a közösségi médiában.
  7. Szívesen főz: Luke egy szenvedélyes hobbiszakács, és szeret új recepteket kipróbálni. Gyakran oszt meg főzős videókat a közösségi oldalain.
  8. Állatbarát: Nagyon szereti az állatokat, különösen a kutyákat, és elkötelezett támogatója az állatmenhelyeknek.
  9. Focirajongó: Nagy rajongója a labdarúgásnak, és hűséges szurkolója a helyi csapatának, az Arsenal FC-nek.
  10. Jótékonykodás: Luke aktívan részt vesz különböző jótékonysági tevékenységekben és szervezetek támogatásában, különösen az olyan ügyekben, mint a mentális egészség és a gyermekek jóléte.

Ha pedig még nem láttad a Bridgerton család új évadjának második felének előzetesét, feltétlenül lesd meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.