Jennifer Aniston ujjáról lekerült a titokzatos eljegyzési gyűrű: hónapokig viselte a színésznő

PaleyFest 2024-The Morning Show
AFF/PA Images - AFF/PA Images
gyémántgyűrű színésznő Jennifer Aniston
Jennifer Aniston ujján hónapokon keresztül volt látható egy hatalmas gyémántgyűrű, azonban a legfrissebb fotóin már nem díszíti az ujját.

Jennifer Aniston csak úgy ragyogott Los Angelesben az Emmy FYC gálán, amelyen a The Morning Show-ban nyújtott alakítása kapcsán jelent meg. A színésznő egy rubinvörös ruhában érkezett, amely lélegzetelállítóan állt neki. A rajongók azonban rögtön kiszúrták, hogy Aniston nem viselte a gyűrűt, ami az elmúlt hónapokban mindig ott volt a kezén. 

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston ujjáról eltűnt a hatalmas gyémántgyűrű
Forrás: Emmy FYC Event / Faye Sadou

Jennifer Anistont tényleg eljegyezték?

Februárban indultak el a pletykák, amikor Jennifer is részt vett a Los Angelesben megrendezett SAG-gálán.  A színésznőről több fotó is készült, az eseményre egy meseszép ezüst ruhában jelent meg, de ami ennél is feltűnőbb volt az a gyémántgyűrű, amit az ujján viselt. Bár Aniston képviselőjét kereste több külföldi lap, igazak-e a hírek, valóban eljegyzésről van szó, a színésznő nem nyilatkozott. Az elmúlt hónapokban azonban mindig viselte azt a bizonyos gyűrűt a nyilvános szereplései alkalmával. Azonban a hétvégén megrendezett Emmy FYC gálán már nem volt rajta. Ezután azonnal megindultak a találgatások, vajon véget ért a színésznő titkos kapcsolata?

Jennifer Aniston ujján a ruhájához passzoló gyűrű látható
Forrás: Film Magic

Jennifer Aniston titokzatos férfival randizott

Az 55 éves Jennifer Aniston szerelmi életéről eddig is nagyon keveset lehetett tudni, mióta ő és Justin Theroux elváltak egymástól 2017-ben. Sokan abban reménykedtek, hogy ő és Brad Pitt ismét összejönnek majd, de az elmúlt években világossá vált, hogy az egykori sztárpár nem tér vissza egymáshoz. A színésznek új kedvese van, és úgy tűnik, hogy Jennifer Anistonnak is: egy titokzatos férfival randizott a színésznő és lencsevégre is kapták őket. Anistont egy ősz hajú férfival fotózták le a kaliforniai Nyugat-Hollywoodban. Jennifer Aniston és a titokzatos férfi egy duplarandin vettek részt Rob Lowe-val és feleségével, Sheryl Berkoffal a Sunset Tower Hotelben. A négyes több órát töltött el egymás társaságában mielőtt érzékeny búcsút véve mindenki elindult volna haza a maga párjával. Vajon a gyűrű, amit eddig a színésznő viselt, a titokzatos férfitől van? Ahogy lekerült a gyűrű, úgy a kapcsolat is véget ért? Ezt nem tudni, annyi biztos, hogy valami változás biztosan történt, hiszen a gyűrű már nem látható Aniston ujján. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.