Jennifer Garner nagy erőkkel győzködi Ben Afflecket: törődnie kellene szétbomló házasságával

85th Annual Academy Awards - Arrivals
Getty Images/85th Annual Academy Awards - Arrivals - Jason Merritt
támogatás házasság Ben Affleck Jennifer Garner Jennifer Lopez
A színész exe igyekszik minden segítséget megadni, és beveti az összes befolyását, egyelőre hiába. Jennifer Garner arról győzködi Ben Afflecket, hogy hozza rendbe házasságát Jennifer Lopezzel.

Jennifer Garner egyre több időt tölt Ben Affleckkel és a pletykák szerint mindezt azért teszi, hogy meggyőzze volt férjét, hozza rendbe a széteső házasságát Jennifer Lopezzel. 

Jennifer Garner és Ben Affleck 2024 június 11.
Jennifer Garner próbálja meggyőzni Ben Afflecket
Forrás: GC Images/

Jennifer Garner arról győzködi Ben Afflecket, hogy hozzza rendbe házasságát

A színésznőt és volt férjét nemcsak a közös gyerekeik kötik össze, nagyon úgy tűnik, hogy Jennifer Garner sosem szűnik meg támogatni Ben Afflecket. Szüksége is van erre a színésznek, ugyanis szerelmi élete romokban hever, felesége, Jennifer Lopez helyett pedig exével tölti az idejét. Garner minden befolyását latba vetve próbálja megggyőzni, hozza rendbe a házasságát, ám egyelőre ennek nincs eredménye. Ben Affleck úgy gondolja, a Jennifer Lopezzel kötött házassága egy lázálom, és ha tehetné, átmeneti elmezavarra hivatkozva azonnal felbontaná az esküjét. Hivatalos lépéseket azonban még nem tett, Jennifer Garner pedig próbálja menteni a menthetőt, habár Jennifer Lopez ezt nem nézi jó szemmel: elmarná volt férje mellől, de neki már nincs ekkora befolyása a színészre. 

Eközben sokan félnek attól, hogy a kudarc hatására Ben Affleck újra inni kezd, már fel is röppent az a pletyka, hogy üveges szemmel küzd a démonaival.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.