Jennifer Lopez megdöbbentő dolgot tett szexjelenete előtt: még a kollégái is meglepődtek

Christian Dior: Photocall - Paris Fashion Week -  Haute Couture Fall/Winter 2024-2025
Corbis via Getty Images - Stephane Cardinale - Corbis
szexjelenet Ryan Guzman színésznő Jennifer Lopez
A színésznő teljesen meglepte a kollégáit A szomszéd fiú című film forgatásán. Jennifer Lopez kollégája, Ryan Guzman is alig akart hinni a szemének.

Ryan Guzman egy podcast műsorban számolt be a 2015-ben megjelent romantikus thriller forgatásai élményeiről. A színész A szomszéd fiú című filmben játszott főszerepet Jennifer Lopez mellett. A párosnak még közös szexjelenetük is volt, amelynek napján megdöbbentő dolgot tett a színésznő.  

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez furcsa dolgot művelt az egyik szexjelenet forgatása előtt
Forrás: Getty Images/Atlas - Fan Event Mexico City

Jennifer Lopez meglepő dolgot tett szexjelenete előtt

Az iHeartRadio Whine Down with Jana Kramer című podcast június 24-ei epizódjában mesélt Ryan Guzman arról, hogy mit csinált Jennifer Lopez közös szexjelenetük előtt A szomszéd fiú című film kapcsán. 

Pizzát hozott magával, emlékszem. Ne feledjük, hogy ez pont a szexjelenetünk előtt volt, szóval ez egy elég tökös húzás volt tőle. A legtöbb ember ilyen helyzetben csak salátát vagy semmit sem eszik. Erre mi ott pizzáztunk

 - emlékezett vissza a színész, aki elmondta, hogy Lopez nagyon keményen dolgozik, néha lustának érezte magát mellette. Akkoriban a színésznő a forgatás mellett két tévéshow-t, egy mozifilmet, egy könyvet és egy turnét is csinált. 

Jennifer Lopez ledobta a textilt: a karikagyűrűjét azonban még mindig viseli

Az 54 éves énekesnőről a PageSix készített képeket, ahogy egy luxushajón fehér fürdőruhában pózol és szelfizik, akkora igyekezettel, hogy még a nyelvét is kinyújtja közben. Lopez a fürdőruhájához arany ékszekeret választott és a fotókat nézve úgy tűnik, a jegygyűrűjét is viseli, annak ellenére, hogy a Affleck nem tartott vele a kiruccanásra. 

 


 


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.