Jennifer Lopez a hátsóját fényképezgeti a nyaralásán

Jennifer Lopez
Northfoto -
szelfi Olaszország Jennifer Lopez
Úgy tűnik, az énekesnő nagyon jól érzi magát Olaszországban, hiába nincs vele a férje, Ben Affleck. Jennifer Lopez a hátsóját fényképezgeti a hajón.

Jennifer Lopez kiélvezi a nyarat, ha törik, ha szakad. Férje nélkül vakációzik Olaszországban, és úgy tűnik, hogy nem hiányzik neki Ben Affleck. Vígan fotózgatja a hátsóját.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a hátsóját fotózgatja
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez a hátsóját fotózgatja a nyaralásán

Az énekesnőnek most éppen a turnéján kellene lennie, de lemondta, hogy több időt tölthessen a családjával és úgy tűnik, a pihenéssel. Nemrég Olaszországban látták Jennifer Lopezt, amint fürdőruhában élvezi a napsütést, és több fülledt szelfit is készített, a többi között a hátsójáról. Ben Affleck természetesen nincs vele, de a fotók tanulsága szerint az énekesnőt ez nem zavarja.

Jennifer Garner közben Ben Afflecket győzködi

Úgy tűnik, hogy Ben Afflecknél még a volt feleségét is jobban érdekli, hogy házasságukat rendbehozzák JLóval. Jennifer Garner minden erejével próbálja meggyőzni a színészt arról, hogy törődjön az összeomlóban lévő kapcsolatával.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.