Válása után Joe Jonas egy titokzatos nővel romantikázik a tengerparton

One&Only Aesthesis Grand Opening Party 2024 – Pool Party
Getty Images - Darren Gerrish
Joe Jonas fotók Sophie Turner tengerpart
Joe Jonas két kanállal falja az életet: az énekest nemrég még Stormi Bree színésznő oldalán láthatták a rajongói, a napokban viszont egy titokzatos nővel romantikázott a tengerparton.

Egészen Görögországig utazott Joe Jonas és legújabb kedvese, akivel úgy tűnt, nagyon élvezik egymás társaságát. Szemmel láthatóan már túl vannak az ismerkedős időszakon,  amit bizonyít, hogy kezén fogva sétáltak a tengerparton és többször megölelték egymást.

Joe Jonas
Joe Jonas egy titokzatos nővel a görög tengerparton
Forrás: Mega

Joe Jonas hamar túllépett a barátnőjén

Az énekes szemmel láthatóan nem vesztegeti az idejét, a hónap elején még arról szóltak a hírek, hogy Jonas szakított Stormi Bree színésznővel, akivel az év nagy részében együtt volt. Bennfentesek szerint a kapcsolatuk egy rövid, de annál viharosabb románc volt, rögtön azután kezdődött, hogy Jonas és Sophie Turner úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják a jövőben.

Joe Jonas
Joe Jonas és új barátnője Görögországban
Forrás: Mega

Joe Jonas és Sophie Turner válása

Mindenkit meglepett, amikor a Trónok harca színésznője és Joe Jonas énekes bejelentették, hogy elválnak. Joe és Sophie először 2016-ban került kapcsolatba, majd egy évvel később eljegyezték egymást. 2019-ben összeházasodtak, 2020-ban üdvözölték első gyermeküket, 2022-ben pedig a másodikat. Igazi álompárként tekintettek rájuk, de kapcsolatuk és főleg a válásuk rémálommá vált. Sophie Turner egy érzelmes interjúban vallott a depresszióval és szorongással folytatott küzdelméről, és megtörte a csendet a válása alatt érzett gyötrelmekről. Voltak pillanatok, amikor úgy érzete, nem éli túl.

 "Voltak olyan napok, amikor nem tudtam, hogy túlélem-e. Felhívtam az ügyvédemet, hogy 'Nem tudom ezt csinálni. Egyszerűen nem megy.' 

Sosem voltam elég erős ahhoz, hogy kiálljak magamért. Aztán végül, miután két hétig csak vergődtem, emlékeztetett arra, hogy a gyermekeimért harcolok. Amint valaki azt mondja nekem, hogy 'tedd meg a gyerekeidért', én megteszem. Magamért nem tenném meg, de értük meg fogom találni az erőt" - mondta Sophie, aki abban az időben az Egyesült Királyságban forgatott, míg Joe és két lányuk, a négyéves Willa és az egyéves Delphine az Egyesült Államokban tartózkodott. Olyan pletykák kezdtek el terjedni, hogy a kapcsolatuk Sophie miatt ment tönkre - a túl sok bulizása okozta a válását, de a színésznő leszögezte, ez egyáltalán nem igaz. 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.