Kanye West annyira le van égve, hogy Kim Kardashiantől kér segítséget

Rolling Loud California 2024
Getty Images/Rolling Loud California 2024 - Scott Dudelson
anyagi gondok Kim Kardashian Kanye West
Kim Kardashian pénzügyileg egyre jobban helyzetben van, míg ex-férje elég gyors ütemben éli fel megtakarításait. Egy forrás szerint olyannyira fogy Kanye West pénze, hogy kénytelen exétől segítséget kérni.

A legfrissebb információk szerint Kanye West ijesztő sebességgel éli fel a megtakarításait, és ez már komolyan érinti a bankszámláját. Még mindig van némi bevétele, de mióta megszakadt az Adidasszal az üzleti kapcsolata, sok-sok nulla tűnt el a nettó vagyonából. A 47 éves rappernek 2022 októberében szűnt meg az üzleti viszonya a márkával, miután antiszemita megjegyzéseket tett a közösségi médiában, annak ellenére, hogy Yeezy cipői az egyik legjobban eladható termékek voltak.

Kanye West
Kanye West annyira le van égve, hogy volt feleségétől kér segítséget
Forrás: GC Images/Celebrity Sightings In Los Angeles - March 21, 2024

Kanye West exfeleségétől kér segítséget

Eleinte nem hagyta, hogy ez befolyásolja a költekezési szokásait, sőt, még többet költött, hogy bebizonyítsa, megteheti, de mostanra eljutott oda, hogy kénytelen visszafogni magát, például első osztály helyett turista osztályon kénytelen repülni - árulta el egy bennfentes. Mindeközben a rapper volt feleségének szénája egyre jobban áll. "Nagyon okosan bánik a pénzével, és virágzik az üzlete, így olyan módon tudja kényeztetni a gyerekeket, ahogyan csak akarja, szemben exével”- magyarázta a forrás.

A Forbes szerint Kim nettó vagyona 2023 és 2024 között 1,3 millió dollárról 1,7 millió dollárra nőtt. Ye nettó vagyona 2022-ben még 2 milliárd dollár volt, de az Adidas üzlet és más szponzorációk elvesztése miatt 2024-re 400 millió dollárra zuhant. „Kim egyetlen csettintésre bérelhet magánrepülőt vagy limuzinszolgáltatást. Kanye továbbra is tartásdíjat fizet, ami szintén nehézséget jelent neki”- mondta a forrás a Kim és Kanye közötti növekvő pénzügyi különbségekről. Az egykori sztárpár négy gyermeket nevel: North, 11, Saint, 8, Chicago, 6 és Psalm, 5 éves.

Ez a megalázó helyzet arra kényszerítette, hogy exfeleségétől kérjen segítséget. Beismerte neki, hogy a dolgok nem mennek olyan jól, mint ahogyan az látszik

 - tette hozzá a bennfentes.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.