Károly király olyan döntésre készül, amivel magára haragíthatja testvérét

British singer Rod Stewart (L) and English former football player David Beckham (R) stand behind Britain's King Charles III (C) during the inaugural King’s Foundation charity awards at St James' Palace, in central London, on June 11, 2024. (Photo by Kirsty Wigglesworth / POOL / AFP) - AFP
konfliktus Anna hercegnő Károly király döntés Zara Tindall
Hercegnői címet adományozna a brit uralkodó kedvenc unokahúgának, ám ezzel a húga döntését kérdőjelezné meg. Zara Tindall ugyanis nem véletlenül nem kapta meg a címet születésekor.

Károly királyhoz közelállók szerint az uralkodó fontolgatja, hogy unokahúgát, Zara Tindallt hercegnő címmel ruházza fel. Ha valóban meghozza a döntést, azzal komoly konfliktust okozhat a családban.  Miután az év elején kiderült, hogy Károlynál rákot diagnosztizáltak, egyre több királyi családtag dolgozik a háttérben, ezzel is támogatva őt. Az egyik Zara Tindall, aki nagyon közel áll a nagybátyjához, amit mi sem bizonyít jobban, mint az a fotó, amely a Windsor Horse Show-n készült róluk.

Károly király, Zara Tindall, unokahúg
Zara Tindall, Károly király kedvenc unokahúga
Forrás: AFP

Érthető, ha Károly szeretne egy gesztust tenni Zara felé, ráadásul a cím valójában már a születésekor is járt volna neki, ám azt Anna hercegnő, ahogy elsőszülött fia esetében, úgy Zara világrajövetelekor visszautasította, nem véletlenül. A brit uralkodó húga meg akarta kímélni a gyermekeit a sokszor kimondottan terhes királyi kötelezettségektől és életmódtól, amelyet ő sem mindig élvezett, sőt! Noha Anna egész eddigi életében a legnagyobb támogatója volt Károlynak, ha bátyja meglépi, amit tervez, és hercegnői címet ad Zara Tindallnak, azzal magára haragíthatja a húgát. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.