Kylie Minogue megmutatta gyönyörű testét: 56 évesen is tónusosak az izmai

túlélő fotózás mellrák duett Madonna
Fotózás után komolyabb támákról is beszélt az énekesnő. Kylie Minogue és Madonna köteléke ma már elszakíthatatlan.

Kylie Minogue a Grazia magazinban mutatta meg, hogy 56 évesen is milyen jól néz ki. Farmerruhában és fehér szettben is láthatjuk, ráadásul csupán egy lehelletnyi sminket visel. Az énekesnő az Instagramján videómontázst tett közzé a fotózásról.

Kylie Minogue megmutatta gyönyörű testét
Kylie Minogue megmutatta gyönyörű testét: 56 évesen is tónusosak az izmai 
Forrás: PA/Kylie Minogue 

 

Kylie Minogue hatalmas túlélő

Kylie a lap címlapinterjújában mesélt az élményéről, amikor nőnap alkalmából Madonnával állt színpadra: a Queen of Pop's Celebrationön duetteztek: Gloria Gaynor I Will Survive című számának akusztikus változatát, valamint Kylie Can't Get You Out of My Head című slágerét énekeltél. Kylie megemlítette, hogy mennyire jólesett neki, hogy a pop királynője nagy túlélőnek nevezte. 

 

Egy színpadon Madonnával 

"Megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek és veled énekelhetek, isten éltessen, soha ne add fel" - idézte Madonnát. Kylie a Graziának elmondta, megrendítő pillanatok voltak ezek, ugyanis azzal, hogy mindketten súlyos egészségi problémákon mentek át, „kimondatlan kötelék” van kettőjük között. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.