Madonna miatt verték bilincsbe Sean Pennt, aki tagadja, hogy baseballütővel verte volna exét

5th Annual Sean Penn & Friends HELP HAITI HOME Gala Benefiting J/P Haitian Relief Organization - Arrivals
WireImage/5th Annual Sean Penn & Friends HELP HAITI HOME Gala Benefiting J/P Haitian Relief Organization - Arrivals - Steve Granitz
erőszak Sean Penn Madonna
Sean Penn egy új interjúban cáfolta azt a régóta élő pletykát, miszerint 1987-ben baseballütővel ütötte volna meg akkori feleségét. Madonna is a védelmére kelt.

Az Oscar-díjas színész a New York Times-nak adott interjúban beszélt arról a régóta terjedő pletykáról, ami sokszor még a mai napig is kísérti az életben. Sea Pennt azzal vádolták meg, hogy 1987-ben egy baseballütővel megütötte akkori feleségét. Madonna alaptalannak és rosszindulatúnak nevezte a szóbeszédet. 

Madonna ex-férje, Sean Penn
Madonna is cáfolja,  hogy ex-férje, Sean Penn megütötte volna egy baseballütővel
 Forrás: GC Images/Celebrity Sightings In Los Angeles - June 13, 2024

Sean Penn így emlékezett vissza a történtekre: „Egy rohadt kommandós csapat jött be a házamba. Azt mondták, menjek ki, de én azt feleltem, nem megyek, előbb befejezem a reggelimet. A következő dolog, amire emlékszem, hogy betörték a házam ablakait, bejöttek és megbilincseltek".

Mint később kiderült, a rendőrség azt az információt kapta, hogy Penn „pulykaként kötözte meg Madonnát” — a színész saját bevallása szerint még a kifejezést sem értette —, és baseball ütővel vágta arcon ex-feleségét. Később egy másik nővel kezdett randizni, aki szembesítette őt az állítólagos incidenssel „Úgy nézett rám, mintha megöltem volna a kutyáját. Fogalmam nem volt róla, hogy mi a fenéről beszél" — mesélte el a színész.

Madonna is cáfol

Penn és a most 65 éves Madonna hírhedten viharos házassága 1985-től 1989-ig tartott. A pop királynője azonban 2015-ben volt férje védelmére sietett, mondván, hogy az újra felbukkant pletykák, miszerint családon belüli erőszak áldozata volt, „abszolút felháborító, rosszindulatú, meggondolatlan és hamis vádak".

„Bár kétségtelen, hogy többször volt heves vitánk... Sean soha nem ütött meg, nem kötözött meg, és fizikailag sem bántalmazott" — fogalmazott akkor Madonna, aki gondoskodó, együttérző embernek nevezte volt férjét.

Az ügy részeként Madonna eskü alatt tett vallomást a bíróságon, amelyben tagadta azokat a pletykákat, hogy házasságuk alatt Penn ütővel ütötte volna meg őt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.