Elhunyt a Két pasi — meg egy kicsi sztárja: Martin Mull 80 éves volt

Martin Mull
AFP - Getty Images via AFP
gyász Martin Mull
Hosszan tartó betegség után, 80 éves korában elhunyt Martin Mull, akit a Két pasi – meg egy kicsi szereplőjeként ismerhetett meg a hazai közönség.

Martin Mull halálhírét a színész lánya osztotta meg a közösségi oldalán. Szívszorító szavakkal búcsúzott.

Elhunyt Martin Mull
Elhunyt Martin Mull
Forrás: https://www.instagram.com/mulltoons

„Megtört szívvel kell közölnöm, hogy édesapám méltósággal viselt, hosszú betegség után június 27-én, az otthonában elhunyt. Ismert volt arról, hogy minden elképzelhető kreatív tudományágban kiválóan teljesített, és ő szerepelt a Red Roof Inn reklámokban is. Viccesnek találná ezt a poén. Ő soha nem volt nem vicces. Édesapám nagyon fog hiányozni a feleségének és a lányának, a barátainak és a munkatársainak, a művész-, humorista- és zenésztársainak, és - ami csak az igazán kivételes emberekre jellemző - a sok-sok kutyájának. Rettenetesen szerettem őt" - írta Maggie Mull.

Martin Mull amerikai komikus 1976-ban robban be a köztudatba, akkor szerepelt ugyanis a Mary Hartman, Mary Hartman című vígjáték szappanoperában. Tovább növelte népszerűségét Leon Carp szerepe a Roseanne című tévésorozatban, de láthattuk a Sabrina, a tiniboszorkányban és visszatérő szereplője volt a Két pasi — meg egy kicsi sitcomnak is.

 

Ez is érdekelhet: 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.