Paul Walker lánya, Meadow megegyezett férjével: már semmi sem áll a válás útjába

szakítás válás Paul Walker Meadow Walker
Paul Walker lánya, Meadow Walker megegyezett exférjével, Louis Thornton-Allannel a válásukkal kapcsolatban. A pár decemberben jelentette be, hogy külön folytatják életüket.

Bírósági dokumentumok szerint a 25 éves Meadow Walker és férje, Louis arról tájékoztatták az ügyükben eljáró bírót, hogy mindketten egyetértenek abban, hogy „válásuk nem vitatott ügyként kezelendő", tehát mindenben meg tudtak egyezni.

Meadow Walker válás
Paul Walker lánya, Meadow Walker válik Louis Thornton-Allantől
Forrás: Getty Images

Az ebben a hónapban benyújtott beadványban azt írták, hogy „a feleknek van egy írásbeli megállapodásuk, amelyet a bíróság elé terjesztenek aláírásra. A dokumentumban azt is megemlítik, hogy egyezségük kiterjed a vagyonuk felosztására is.

Meadow Walker az év elején döntött a válás mellett

Meadow Walker februárban adta be a válókeresetet. A házasságkötés dátumaként 2021. október 17-ét, a különválás dátumaként pedig 2024. január 3-át tüntette fel. Paul Walker lánya a szakítás okaként azt jelölte meg, hogy kibékíthetetlen ellentétek vannak köztük. Akkor azt kérte, hogy házastársi eltartást követelő férjének ne ítéljenek járandóságot, mert ügyvédeik egyezkednek a vagyon felosztásáról. Úgy tűnik, hogy a folyamat lezajlott, és a felek mindenről megállapodtak. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.