Meghan Markle keresztbe akar tenni a királyi családnak - Királyi szakértő elemezte a döntéseit

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Johannesburg - Day Two
Getty Images/The Duke And Duchess Of Sussex Visit Johannesburg - Day Two - Chris Jackson
brit királyi család Meghan Markle döntés
Egy szakértő részletesen kifejtette, miért ütköznek rendszeresen Meghan Markle termékbemutatói a királyi család eseményeivel. Meghan Markle-nek különös érzéke van ahhoz, hogy termékpromócióit fontos királyi események időpontjára időzítse, és egy szakértő ennek okait vizsgálta meg.

Már többeknek feltűnt, hogy Meghan Markle nagy bejelentéseit, az utóbbi időben termékbemutatóit mindig azokra a napokra időzíti, amikor a brit királyi családnak fontos eseménye, ünnepsége van. Egy királyi szakértő elárulta, hogy mi állhat ennek a hátterében.

Meghan Markle
Meghan Markle így akar keresztbe tenni a királyi családnak?
Forrás: Getty Images/The Duke And Duchess Of Sussex 

Meghan Markle keresztbe akar tenni a királyi családnak?

Csak, hogy néhány példát említsünk: a Diana Awards napján mutatta be Meghan az új életmód blogját, az 'America Riviera Orchard'-ot, valamint egy új dzsemet és kutyakekszet is a piacra dobott  is kiadott a Trooping the Colour ünnepség napján. 

Elképzelhető, hogy az volt a szándéka, hogy kihasználja a legnépszerűbb napokat. Azonban, ha az én ügyfelem lenne, azt tanácsoltam volna neki, hogy vegye figyelembe a potenciális hátrányokat is, ha ezeket, a királyi család számára fontos napokat, kihasználja

 - magyarázta a szakértő, aki szerint  számos stratégia létezik a figyelem felkeltésére, és a legnagyobb hatást úgy lehetne elérni, ha kreatív és hiteles lenne – ez azonban egyik sem valósult meg Meghan Markle esetében.

Harry és Meghan nemrég két új PR szakértőt vett fel a csapatukba stratégiai tanácsadás céljából, azonban a szakértő megjegyezte tanácsadóikról: 

Úgy tűnik, hogy Meghan vagy rossz tanácsokat kap, vagy nem hallgat azokra. Az utóbbi valószínűbb.

A szakértő hozzátette, hogy Meghan látszólag nem aggódik az esetleges negatív következmények miatt, valószínűleg saját rajongói bázisa miatt, akik elsősorban azok az emberek, akik egyszerűen csak kíváncsiak arra, mi lesz a következő lépése.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.