Véget ért a Next Top Model Hungary: ő lett hazánk új topmodellje

Mészáros Lili, Next Topmodell Hungary
TV2/ Zsólyomi Norbert -
siker Next Topmodell Hungary Mészáros Lili modellkarrier
Vasárnap este véget ért a TV2 nagyszabású valóságshowja, ahol Magyarország új modellteheségeit keresték. A Next Top Model Hungary zsűrijének döntése sokakat meglepett, a győztes ugyanis nem hozta végig a legjobb fomáját.

Június 2-án zárult le a TV2  tehetségkutatója, a Next Top Model Hungary. A tévénézők március közepe óta izgulhattak a műsorba került lányokért, akik közül minden héten távoznia kellett egynek. A döntő négyesbe Kouyaté Hawa Krisztina, Mészáros Lili, Czibolya Nikolett és Vidéki Vivien került, a győztes végül Mészáros Lili lett.

Mészáros Lili, Next Topmodell Hungary
Next Topmodell Hungary: Mészáros Lili lett hazánk új topmodellje
Forrás: TV2/ Zsólyomi Norbert

Lili azért jelentkezett a versenybe, mert úgy érezte, ez az utolsó pillanat, hogy beindítsa modellkarrierjét.

„Úgy éreztem, ez az én utolsó nagy dobásom a modell szakmában. Miután a korom miatti félelmemet legyőztem, mert eleinte úgy éreztem, hátráltató tényező lehet, de onnantól úgy éreztem meg tudom nyerni a versenyt. Mert úgy voltam vele, ha ki tudom hozni magamból, amit tudom, hogy bennem van, akkor lehetek én a győztes. A döntő előtt volt egy összeomlásom, úgy gondoltam akkor vagy teljesen lefelé, a kiesés felé vezet az út, vagy győzelemig. Mert ott éreztem, többször volt már ilyen az életemben, amikor nagyobb kudarc, pofon ért, utána nagyon fel tudtam magam szívni és olyankor határ a csillagos ég! Itt is ez történt, összeszedtem magam, ott már nagyon erősen hittem, hogy az én nevem mondják majd ki nyertesként!" - mondta Lili a Borsnak, akinek jutalma nem csak a Magyarország következő topmodellje cím, hanem 10 millió forint is. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.