Quentin Tarantino dollármilliós vagyonából egy fillért sem ad édesanyjának - Súlyos oka van!

Forrás: Getty Images/Gabriel Olsen -
quentin tarantino rendező vagyon
Közel 120 millió dollárra becsülik Quentin Tarantino vagyonát, melyet a világhírű rendező az évek alatt felhalmozott. Édesanyja azonban egyetlen fillért sem lát Quentin dollármilliós vagyonából.

Hiába a hatalmas vagyon, Quentin Tarantino egy podcastben elárulta, hogy dollármilliós vagyonából édesanyja egyetlen fillért sem látott és már soha nem is fog. A Ponyvaregény és a Volt egyszer egy... Hollywood rendezője bevallotta, hogy egy gyerekkorában tett fogadalom miatt döntött így, és bár megtehetné, hogy mindenféle földi jóval elhalmozza édesanyját, sosem szegte meg az ígéretét. 

Quentin Tarantino nem segíti anyagilag az édesanyját
Quentin Tarantino nem segíti anyagilag az édesanyját
Forrás: Forrás: AFP/Valerie Macon

Történt ugyanis, hogy Quentin Tarantino írói ambícióit annak idején az édesanyja nem támogatta, sőt!

'Ez a kis "írói karrier", amit csinálsz? Ez a sz*r véget fog érni!' És amikor ezt a mondatot szarkasztikus módon mondta nekem, akkor arra gondoltam, hogy 'Rendben, hölgyem. Amikor sikeres író leszek, te egy fillért sem látsz majd a sikeremből. Nem veszek neked szép házat. Nem viszlek el nyaralni és  Cadillacet sem veszek majd. Semmit sem kapsz. Mert ezt mondtad nekem" - idézte fel gyerekkori ígéretét Quentin Tarantino, aki helyesbítette állítását, miszerint soha nem segítette édesanyját. Egyetlen egy alkalommal kisegítette őt anyagilag.

Quentin tudja, hogy a kívülállók számára kegyetlenségnek tűnhet ez, de számára édesanyja szavai és az, ahogy annak idején bánt vele, örökre sebeket ejtettek rajta. Felnőtt korára bár rendeződött a viszonyuk és az asszony egy interjúban elismerően nyilatkozott fia karrierjéről, az évtizedekkel ezelőtt tett ígéret örökre megmarad - írta meg az unliad.com.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.