Reese Witherspoon elárulta, mi az igazi neve: a rajongók sokkolódtak

Doktor Szöszi, Reese Witherspoon
Getty Images -
igazság név Reese Witherspoon
Rengeteg sztár a művésznevével futott be, ám míg vannak, akiknél ez egyértelmű - például The Rock - másoknál nagy meglepetést tud okozni, amikor fény derül az igazságra. Most Reese Witherspoon sokkolta a rajongókat a valódi nevével.

Rengeteg ismert ember nem a valódi nevén futott be, és míg egyesekről tudjuk, hogy művésznevet használnak, mások igen nagy meglepetést okoznak, amikor erre fény derül. Most Reese Witherspoon sokkolta azzal a rajongóit, hogy elárulta, őt hogy is hívják valójában.

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon nem is Reese Witherspoon, legalábbis nem egészen
Forrás: FilmMagic

Reese Witherspoon elárulta valódi nevét, ezzel sokkolta rajongóit

Nem ritka, hogy a hírességek a születési nevük variációit használják. Bruno Mars igazi neve valójában Peter Gene Hernandez, míg Katy Perry Katheryn Hudson néven született. Emma Stone pedig nemrég közölte a világgal, hogy örülne, ha a valódi nevén, vagyis Emilynek szólítanák, most pedig Reese Witherspoonról derült ki, hogy nem egészen így hívják... A színésznő a Vanity Fair interjújában közölte Nicole Kidmannel az információt. Színésztársa ugyanis nem értette, hogy Reese miért hívja Laura Dernt a vezetéknevén. Ekkor ránotta le a leplet Reese a saját nevéről: "Azért, mert az én nevem Laura, és az ő neve is Laura, és ez zavaró számomra" - mondta. És valóban, a színésznő teljes neve Laura Jeanne Reese Witherspoon. A rajongókat pedig sokkolta a vallomás, a kommentelők alig akarják elhinni, hogy a színésznő - aki mostanában egy titokzatos férfival randizik - ennyi éven át titkolta az igazságot.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.