Sean Penn: "Már nem akarok szenvedést okozni és szenvedni sem, a túl sok dráma, nem romantikus"

szerelem Sean Penn Charlize Theron Madonna kapcsolat
A színész magánélete fordulatos volt, de ma már nem bánja, hogy egyedül van. Sean Penn már csak olyan kapcsolatokat szeretne, amelyek nem viselik meg egyik felet sem.

Egy interjúban vallott arról Sean Penn, hogy ma már egészen másképp gondolkodik a kapcsolatokról, mint korábban. Változását csalódásai okozták, azt mondja, sem ő nem akar szenvedést okozni a másiknak, és ő sem akar magának szomorúságot. 

Sean Penn
Sean Penn átértékelte a romantika fogalmát
Forrás: Northfoto

Sean Penn: "Szabad vagyok"

A 63 éves színész minderről a The New York Timesnak beszélt.  “Szabad vagyok, és akkor is szabad akarok maradni ha lesz egy kapcsolatom. Ha ez nem lehetséges, abba a kapcsolatba bele se megyek" - nyilatkozta.  "Amikor szerelmes vagyok, az első dolog, amit reggel meglátok, a párom szeme. Arra gondolok ilyenkor, hogy tehetném boldoggá, de ezt valahogy általában nem viszonozzák" - tette hozzá Sean Penn, majd arról beszélt, hogy olyan kapcsolatba pláne nem megy bele, amiben túl sok a dráma: számára már nem ezt jelenti a szerelem. 

Az Oscar-díjas színész ugyanebben az interjúban beszélt a régóta terjedő pletykáról, ami sokszor még a mai napig is kísérti az életben. Sean Pennt azzal vádolták meg, hogy 1987-ben egy baseballütővel megütötte akkori feleségét. Madonna alaptalannak és rosszindulatúnak nevezte a szóbeszédet. 

Volt jó néhány szerelme

Sean Penn-nek 1985 és 1989 között Madonna volt a felesége, 1996-ban Robin Wrightba szeretett bele, összeházasodtak, majd 2020-ben feleségül vette Leila George ausztrál színésznőt, de a nő egy évre rá elhagyta. A szinészt romantikus szálak fűzték Charlize Theronhoz, Scarlett Johanssonhoz és Olga Korotyajeva színésznőhöz is, aki 20 évvel volt fiatalabb nála

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.