Sejtelmes fotók láttak napvilágot Demi Moore és Joe Jonas flörtjéről

Cannes Film Festival 2024 Red Carpet
Mondadori Portfolio via Getty Im - Mondadori Portfolio
flört barátság Demi Moore
Demi Moore múlt hónapban találkozott a 34 éves énekessel Dél-Franciaországban és úgy tűnt, hogy nagyon jól megértik egymást, bennfentesek szerint jóval több van köztük, mint barátság.

Ismerősök szerint Demi Moore és Joe Jonas nagyon jó barátságot ápolnak egymással, sok időt töltenek együtt. „Demi és Joe egymásra találtak” – mondta egy jól értesült forrás akiket együtt láttak ebédelni az exkluzív Hotel du Cap-Eden-Roc-ban, Antibes-ben, Franciaországban. A színésznő – akinek új horrorfilmje, a „The Substance”, nagy szenzáció volt Cannes-ban – az amfAR gálát vezette a fesztivál során, ahol Joe váratlanul megjelent színpadon testvérével, Nickkel együtt.

Demi Moore
Demi Moore és Joe Jonas az utóbbi időben nagyon jó barátok lettek
Forrás: Page Six

Demi Moore és Joe Jonas - lehet több közöttük, mint barátság?

A gála után a színésznőt később Joe-val, testvérével Kevinnel és Heidi Klummal látták vacsorázni. Értesülések szerint Joe barátságot ápol Moore stylistjával, Brad Goreskivel és menedzserével, Jason Weinberggel is. Az új barátság Joe és a modell Stormi Bree öt hónapos kapcsolata utáni szakítása után jött létre. Bár nincs egyértelmű jel arra, hogy több lenne köztük, mint barátság, szemmel láthatóan nagyon jól megértik egymást és ebbe, az egyelőre baráti kapcsolatba egy-két flört is belefér.

Közös ebéd Cannes-ban
Forrás: Page Six

Joe Jonas és Demi Moore is szingli

Mindenkit meglepett, amikor a Trónok harca színésznője, Sophie Turner és Joe Jonas énekes bejelentették, hogy elválnak. Joe és Sophie először 2016-ban került kapcsolatba, majd egy évvel később eljegyezték egymást. 2019-ben összeházasodtak, 2020-ban üdvözölték első gyermeküket, 2022-ben pedig a másodikat. Igazi álompárként tekintettek rájuk, de kapcsolatuk és főleg a válásuk rémálommá vált. Demi Moore két házasságon is túl van és mióta 2022-ben szakított Daniel Humm svájci séffel,szingli.

 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.